Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-33-2017-12

RK-33-2017-12.doc
Číslo materiálu12
Číslo jednacíRK-33-2017-12
NázevJmenování hodnotící komise pro hodnocení žádostí na podporu projektů v oblasti prorodinné politiky
Zpracoval J. Kumpa
Předkládá V. Švarcová
Počet příloh
Popis problémuRada Kraje Vysočina schválila na svém jednání dne 8. 8. 2017 Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu projektů v oblasti prorodinné politiky č. 12/17 (dále též Pravidla ). V souladu s Článkem 6 Pravidel předkládáme Radě Kraje Vysočina návrh na jmenování hodnotící komise.
V rámci Pravidel jsou předkládány projekty, které jsou zaměřeny na vytváření vhodných socioekonomických podmínek pro fungování rodin, zkvalitňování rodinných vztahů a posilování rodičovských kompetencí, předcházení sociálnímu vyloučení, podporu rodin se specifickými potřebami, mezigenerační soužití či podporu zdravého životního stylu. Žadatelé mohou žádat na úhradu uznatelných nákladů, kterými jsou nájemné, platy, náklady za energie a zajištění lektorů. Žádosti se přijímali v termínu od 11. 09. 2017 do 06. 10. 2017. Příjemci může být na jeden Projekt poskytnuta minimální výše dotace 5 000 Kč a maximální výše dotace 20 000 Kč.
Návrh řešení Odbor sociálních věcí navrhuje Radě Kraje Vysočina jmenovat členy hodnotící komisi pro hodnocení žádostí v rámci Pravidel Rady Kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu projektů v oblasti prorodinné politiky ve složení Mgr. Pavla Fraňka, náměstka hejtmana Kraje Vysočina, Mgr. et Bc. Petra Krčála, předsedu Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky a JUDr. Věru Švarcovou, vedoucí odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
jmenuje
hodnotící komisi pro hodnocení žádostí v rámci Pravidel Rady Kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu projektů v oblasti prorodinné politiky ve složení:
* Mgr. Pavel Franěk, náměstek hejtmana Kraje Vysočina;
* Mgr. et Bc. Petr Krčál, předseda Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky;
* JUDr. Věra Švarcová, vedoucí odboru sociálních věcí Krajského úřadu Kraje Vysočina.
Odpovědnost odbor sociálních věcí
Termín 31. 10. 2017
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz