Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-19-2005-06

RK-19-2005-06.doc
Číslo materiálu06
Číslo jednacíRK-19-2005-06
NázevZakázka "II/405 Jihlava - Příseka, zpracování projektové dokumentace"
Zpracoval H. Strnadová
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuDne 17. 3. 2005 hejtman kraje schválil zadání zakázky formou jednacího řízení bez uveřejnění na výběr dodavatele projektové dokumentace ve stupni DSP a DZS na akci "II/405 Jihlava - Příseka, zpracování projektové dokumentace". I když předpokládaná cena předmětu zakázky nepřesahovala 2 000 000,- Kč bez DPH, byl tento postup realizován na základě Podmínek pro zadávání zakázek ve SROP. Podkladem pro zadání byla projektová dokumentace pro územní řízení zpracovaná firmou PROfi Jihlava spol. s r.o. Odbor majetkový v souladu s Podmínkami pro zadávání zakázek ve SROP a Pravidly pro zadávání veřejných zakázek a zakázek kraje Vysočina zrealizoval soutěž.
K podání nabídky byli vyzváni tři dodavatelé (počet dodavatelů byl stanoven Podmínkami pro zadávání zakázek ve SROP) .
Jednání hodnotící komise ve složení schváleném hejtmanem kraje se uskutečnilo dne 13. 4. 2005 v 1400 hod. Hodnotící komise převzala od odboru majetkového celkem 3 nabídky v zalepených, neporušených obálkách, opatřených na uzavření razítkem. Hodnotící komise otevřela, zkontrolovala, posoudila a vyhodnotila podané nabídky a ze svých jednáních pořídila zápisy. Hodnotící komise konstatovala, že všechny nabídky vyhověly podmínkám pro předložení nabídky z hlediska úplnosti a žádnou z předložených nabídek nenavrhla zadavateli k vyloučení z další účasti v soutěži. Dále proběhlo hodnocení jednotlivých nabídek. Hodnotící komise při hodnocení nabídek postupovala způsobem vyhlášeným zadavatelem v podmínkách soutěže, tj. podle výše nabídkové ceny.
Akce je kryta z rozpočtu kraje Vysočina na rok 2005. Na akci je podána žádost do III. kola výzvy SROP.
Návrh řešení Hodnotící komise doporučila zadavateli, aby jako nejvhodnější vyhlásil nabídku uchazeče PROfi Jihlava spol. s r.o., Pod Příkopem 6, 587 33 Jihlava, která se v hodnocení umístila na prvním místě. Uchazeč nabídl nejnižší celkovou cenu bez DPH ve výši 1 880 000,- Kč (vč. DPH 2 237 200,- Kč).
Na základě doporučení hodnotící komise rozhodl hejtman kraje dne 18. 4. 2005 o zadání zakázky uchazeči firmě PROfi Jihlava spol. s r.o., Pod Příkopem 6, 587 33 Jihlava
Dle Čl. 3 odst. (2) Pravidel pro zadávání veřejných zakázek a zakázek kraje Vysočina je o rozhodnutí informována rada kraje na svém nejbližším zasedání.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí hejtmana kraje o zadání zakázky na zhotovitele projektové dokumentace ve stupni DSP a DZS akce "II/405 Jihlava - Příseka, zpracování projektové dokumentace" firmě PROfi Jihlava spol. s r. o., Pod Příkopem 6, 587 33 Jihlava.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 31. 5. 2005
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz