Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-17-2005-59

RK-17-2005-59.doc
Číslo materiálu59
Číslo jednacíRK-17-2005-59
NázevVeřejná zakázka na výběr dodavatele "Dodávka osobních automobilů"
Zpracoval I. Šmídová
Předkládá P. Kolář, E. Šarapatková
Počet příloh
Popis problémuZ hlediska hospodárného využití majetku kraje je účelné nahradit vozidla pořízena v roce 2001 a na začátku roku 2002 novými. Sledované náklady investované do provozu a servisu těchto vozidle jsou neúměrné.
Kromě toho současná kapacita autoparku dlouhodobě neumožňuje pokrývat požadavky na poskytnutí vozidla s řidičem v případě náročných pracovních cest (cesty časově náročné, důležitá jednání apod.).
Návrh řešení Z důvodů zabezpečení autoprovozu kraje Vysočina, navrhuje odbor sekretariátu ředitele výměnu pěti vozidel nižší střední třídy (Škoda Fabia, Opel Astra) a jednoho vozidla vyšší třídy (Škoda SuperB) za nová vozidla stejné třídy a pořízení dalšího osobního vozidla vyšší střední třídy. Za tím účelem se navrhuje zadat veřejnou zakázku na dodání sedmi osobních vozidel formou podlimitní veřejné zakázky rozdělenou na tři části zadanou v otevřeném řízení. V souvislosti se zadáním veřejné zakázky navrhuje odbor sekretariátu ředitele rovněž jmenovat hodnotící komisi pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení a hodnocení nabídek.
Obsah příloh:
Materiál RK-17-2005-59, př.1 obsahuje text zadávací dokumentace, která vymezuje rozsah předmětu veřejné zakázky, požadavky a podmínky pro zpracování nabídky a požadavky na prokázání základních kvalifikačních kritérií.
Materiál RK-17-2005-59, př.2 obsahuje návrh na jmenování hodnotící komise pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení a hodnocení nabídek. Rada kraje jmenovitě určí členy a jejich náhradníky.
K zadání veřejné zakázky se navrhují termíny:
* zveřejnění oznámení zadávacího řízení na centrální adrese: 31.5.2005
* konec lhůty pro podání nabídek: 7.7.2005
* otevírání obálek s nabídkami: 7.7.2005
* zahájení doby plnění: okamžitě po ukončení otevřeného řízení a uzavření smlouvy
* ukončení doby plnění: do 30.9.2005
Způsob hodnocení nabídek je stanoven podle ekonomické výhodnosti nabídky, navržená kriteria:
1. cena vozidla 80%
2. dostupnost servisu (vzdálenost od sídla kraje)10%
3. poskytnutí náhradního vozidlo po dobu opravy 10%
StanoviskaOdbor majetkový - zadání veřejné zakázky bylo zpracováno v součinnosti s majetkovým odborem.
Odbor ekonomický - ve schváleném rozpočtu kraje na rok 2005 je v kapitole Zastupitelstvo a kapitole Krajský úřad v položce kapitálové výdaje rozpočtována částka na pořízení osobních vozidel.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
zadání veřejné zakázky na dodavatele "Dodávka osobních automobilů" formou podlimitní veřejné zakázky rozdělené na tři části zadané v otevřeném řízení dle zákona č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, dle materiálu RK-17-2005-59, př. 1;
jmenuje
hodnotící komisi pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení a hodnocení nabídek dle doplněného materiálu RK-17-2005-59, př. 2, a
ukládá
odboru sekretariátu ředitele realizaci zakázky na základě schváleného zadání, v navržených termínech a v souladu s materiálem RK-17-2005-59.
Odpovědnost odbor sekretariátu ředitele, odbor majetkový
Termín dle schválených termínů
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz