Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-18-2017-04

RK-18-2017-04.doc
Číslo materiálu04
Číslo jednacíRK-18-2017-04
NázevNávrh na poskytnutí věcného daru panu Michaelu Fehnovi a paní Jan Thompson
Zpracoval R. Krupičková
Předkládá J. Běhounek
Počet příloh
Popis problémuPo 17 letech odchází z vedení společnosti E.ON Česká republika pan Michael Fehn, předseda představenstva. Vzhledem k úzké spolupráci Kraje Vysočina a společnosti E.ON Česká republika navrhujeme předat panu Michaelu Fehnovi věcný dar Kraje Vysočina - grafiku Emanuela Ranného s názvem William Shakespeare v hodnotě 4.000 Kč.

Dne 23. 5. 2017 navštíví Kraj Vysočina britská velvyslankyně v České republice paní Jan Thompson. U té příležitosti požádala o osobní setkání s hejtmanem Kraje Vysočina. Jedná se o první setkání s vedením krajské samosprávy. Navrhujeme při návštěvě předat paní velvyslankyni věcný dar Kraje Vysočina - grafiku Emanuela Ranného s názvem William Shakespeare v hodnotě 4.000 Kč.
Návrh řešení Odbor sekretariátu hejtmana navrhuje radě kraje rozhodnout poskytnout panu Michaelu Fehnovi a paní Jan Thompson věcné dary v celkové hodnotě 8.000 Kč.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
poskytnout věcný dar v podobě grafiky Emanuela Ranného s názvem William Shakespeare panu Michaelu Fehnovi, který rezignoval na funkci předsedy představenstva E.ON Česká republika, a paní Jan Thompson, britské velvyslankyni v České republice, s účinností k okamžiku předání daru;
ukládá
hejtmanovi kraje předat dary dle materiálu RK-18-2017-04.
Odpovědnost odbor sekretariátu hejtmana
Termín 23. 5. 2017
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz