Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-16-2017-38

RK-16-2017-38.doc
Číslo materiálu38
Číslo jednacíRK-16-2017-38
NázevNávrh na změnu názvu akce a vyřazení akce na kapitole Nemovitý majetek, příloha M2 - Zdravotnictví
Zpracoval O. Homola
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na sloučení stavebních akcí Nemocnice Havlíčkův Brod - rekonstrukce perinatologického centra a Nemocnice Havlíčkův Brod - stavební úpravy gynekologickoporodnického oddělení na kapitole Nemovitý majetek, přílohy M2 - Zdravotnictví.
Uvedené akce byly do rozpočtu kraje zařazeny postupně podle jejich projednání a odsouhlasení a byly k nim zpracovány projektové dokumentace. Při projednávání vyprojektovaných úprav s odpovědnými pracovníky jednotlivých dotčených oddělení nemocnice byla upřesněna návaznost jednotlivých úprav. Obě akce vyžadují náročnou koordinaci jak v rámci uvolňování a stěhování do nových prostor pracovníky nemocnice, tak v provádění vlastních stavebních prací. Proto bylo OM po konzultaci s vedením Nemocnice Havlíčkův Brod dohodnuto zajištění provádění obou akcí jedním dodavatelem, to znamená vypsání jedné veřejné zakázky s plněním podle dvou projektových dokumentací. Tato veřejná zakázka byla ukončena a na jejím základě byla podepsána smlouva o dílo s dodavatelem.
Návrh řešení OM navrhuje radě kraje změnit název akce Nemocnice Havlíčkův Brod - rekonstrukce perinatologického centra (ORG 1621020000) na nový Nemocnice Havlíčkův Brod - rekonstrukce perinatologického centra a stavební úpravy gynekologickoporodnického oddělení a vyřadit akci Nemocnice Havlíčkův Brod - stavební úpravy gynekologickoporodnického oddělení (ORG 1521040000) z kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M2 - Zdravotnictví. Tato změna zajistí zjednodušení z pohledu fakturace a účetnictví.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky k navrhovanému usnesení.
Odbor zdravotnictví souhlasí s navrženým postupem.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
* změnit název akce z Nemocnice Havlíčkův Brod - rekonstrukce perinatologického centra zařazené v kapitole Nemovitý majetek, příloha M2 - Zdravotnictví na nový název Nemocnice Havlíčkův Brod - rekonstrukce perinatologického centra a stavební úpravy gynekologickoporodnického oddělení ;
* vyřadit akci Nemocnice Havlíčkův Brod - stavební úpravy gynekologickoporodnického oddělení z kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M2 - Zdravotnictví.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 2. 5. 2017
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz