Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-06-2017-39

RK-06-2017-39.doc
Číslo materiálu39
Číslo jednacíRK-06-2017-39
NázevZměna názvu akce zařazené na kapitole Nemovitý majetek v příloze M1 - Školství
Zpracoval J. Lukáš
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuV rozpočtu Kraje Vysočina pro rok 2017 je zařazena na kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Školství akce Dětský domov Humpolec - Oprava přístavku k hlavní budově s předpokládanou hodnotou projektových a realizačních prací ve výši 2 mil. Kč.
Při přípravě zadání projektové dokumentace na výše uvedenou akci byly při místní prohlídce a po jednání s ředitelem dětského domova navrženy změny v prioritách. V objektu dětského domova se nachází kuchyň, která se dostala do velmi špatného - předhavarijního stavu (elektroinstalace, odpady a rozvody vody).
Návrh řešení OM navrhuje změnit název akce Dětský domov Humpolec - Oprava přístavku k hlavní budově na nový Dětský domov Humpolec - Oprava kuchyně . Dojde tak k cílenějšímu využití finančních prostředků. Kuchyň v dětském domově bude opravena po stránce stavebně technické tak, aby splňovala požadavky legislativy a provozu a to včetně modernizace vybavení technologiemi - movitými věcmi - zařizovacími předměty spojenými se stavbou.
StanoviskaOdbor školství, mládeže a sportu souhlasí se změnou zaměření akce, protože řeší předhavarijní stav stravovacího provozu.
Odbor ekonomický bere materiál na vědomí.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
změnit název akce zařazené v rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Školství z Dětský domov Humpolec - Oprava přístavku k hlavní budově na nový Dětský domov Humpolec - Oprava kuchyně .
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 17. 2. 2017
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz