Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-41-2016-34

RK-41-2016-34.doc  RK-41-2016-34pr01.xls
Číslo materiálu34
Číslo jednacíRK-41-2016-34
NázevSchválení jednorázového pořízení a následného vydání propagačních předmětů
Zpracoval J. Hadravová
Předkládá K. Ubr
Počet příloh
Popis problémuMateriál se týká realizace propagačních aktivit, zaměřených na podporu roku řemesel a systémovou podporu polytechnického vzdělávání v Kraji Vysočina.
Kraj Vysočina realizuje aktivity zaměřené na podporu polytechnického vzdělávání a řemesel a mimo jiné tak reaguje na Rok řemesel, vyhlášený letos pod záštitou prezidenta republiky, Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, Ministerstva zemědělství. Z tohoto důvodu vznikla potřeba tvorby materiálů a předmětů s tématikou technického vzdělávání a řemesel, určených k prezentaci kraje jako zřizovatele středních škol k zajištění dílčích aktivit, např. k zajištění prezentace na výstavě s názvem Kam na střední školu v Kraji Vysočina .
V této souvislosti je třeba schválení jednorázového pořízení propagačních předmětů nad rámec limitů stanovených Směrnicí pro nakládání s propagačními předměty. Příjemcem propagačních předmětů jsou účastníci akcí, zaměřených na podporu technického vzdělávání a volbu povolání. Jedná se o nákup a tvorbu materiálů s výše uvedenou tématikou v celkové výši 48 300 Kč.
Návrh řešení OŠMS navrhuje Radě Kraje Vysočina schválit pořízení propagačních předmětů. Pořízení je hrazeno z kapitoly Školství, mládeže a sportu, § 3299. Osobou oprávněnou použít propagační materiály dle materiálu RK-41-2016-34, př. 1, je Ing. Jana Fialová, členka rady kraje.
StanoviskaOddělení právní a krajského živnostenského úřadu nemá k návrhu usnesení připomínky.

Odbor sekretariátu hejtmana souhlasí s navrhovaným řešením.

Odbor ekonomický bere materiál na vědomí.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
jednorázové pořízení propagačních předmětů dle materiálu RK-41-2016-34, př. 1.
Odpovědnost Odbor školství, mládeže a sportu
Termín 31. 12. 2016
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz