Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-33-2016-26

RK-33-2016-26.doc
Číslo materiálu26
Číslo jednacíRK-33-2016-26
NázevNávrh na zařazení nové akce SŠ PTA Jihlava - napojení areálu Školní na veřejnou kanalizaci do rozpočtu kraje, kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1
Zpracoval E. Pausarová
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce: SŠ PTA Jihlava - napojení areálu Školní na veřejnou kanalizaci do rozpočtu kraje do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Školství, umožňující zahájení projektové přípravy a následný výběr zhotovitele a realizaci.
V současné době se realizuje akce SŠ PTA Jihlava, Rekonstrukce inženýrských sítí, Školní.
V rámci provádění stavebních prací byl zjištěn předhavarijní stav systému odtokových kanalizačních sítí dešťových vod z areálu školy. Pro zajištění plné funkčnosti areálu SŠ PTA Jihlava, Školní je nutné provést úpravu odtokových tras vně areálu školy. Bez revize odtokových cest vně areálu hrozí poškození okolních nemovitostí srážkovými vodami odtékajícími z areálu.
Zařazení nové akce do rozpočtu umožní zpracovat projektovou dokumentaci a následnou realizaci akce.
Návrh řešení OM navrhuje rozhodnout zařadit novou akci: SŠ PTA Jihlava - napojení areálu Školní na veřejnou kanalizaci do rozpočtu Kraje Vysočina pro rok 2016, do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Školství.
Finanční krytí této akce předpokládá odbor majetkový řešit změnou rozpisu rozpočtu v rámci kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1.
Návrh usnesení předpokládá rozhodnutí o zařazení nové akce.
StanoviskaOdbor ekonomický bere materiál na vědomí.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci SŠ PTA Jihlava - napojení areálu Školní na veřejnou kanalizaci do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Školství.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 11. 10. 2016
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz