Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-16-2005-07

RK-16-2005-07.doc
Číslo materiálu07
Číslo jednacíRK-16-2005-07
NázevRozhodnutí o přidělení veřejné zakázky na stavební práce na stavbu "Gymnázium Jihlava - oprava oken přístavba"
Zpracoval H. Javůrková
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuOdbor majetkový zrealizoval formou podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadané v otevřeném řízení dle zákona č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění v souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina na základě podmínek pro předložení nabídek, seznamu oslovených zájemců a jmenování komise pro posouzení a hodnocení nabídek schválených hejtmanem kraje dne 18. 2. 2005 veřejnou zakázku na akci "Gymnázium Jihlava - oprava oken přístavba". Akce je kryta finančními prostředky z rozpočtu kraje Vysočina pro r. 2005 a je uvedena v příloze M1 rozpočtu.
Návrh řešení Návrh usnesení předpokládá rozhodnout o přidělení veřejné zakázky uchazeči, jehož nabídka byla vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídnutou cenou. Jedná se o nabídku podanou uchazečem INEX Moravské Budějovice, spol. s r.o., Husova 890, Moravské Budějovice, s cenou 2,302.658,- Kč vč. DPH.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhodla
o přidělení veřejné zakázky na stavební práce na stavbu "Gymnázium Jihlava - oprava oken přístavba" uchazeči INEX Moravské Budějovice, spol. s r.o., Husova 890, Moravské Budějovice a
ukládá
odboru majetkovému oznámit výsledek zadávacího řízení a zahájit jednání s vybraným uchazečem o uzavření smlouvy.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín květen 2005
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz