Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-15-2005-44

RK-15-2005-44.doc
Číslo materiálu44
Číslo jednacíRK-15-2005-44
NázevZakázka kraje "Pronájem černobílého digitálního kopírovacího stroje"
Zpracoval I. Šteklová
Předkládá M. Kalivoda
Počet příloh
Popis problémuDne 24. 3. 2005 hejtman kraje schválil zadání zakázky kraje formou "Podmínek pro předložení nabídek" dle schválených Pravidel pro zadávání veřejných zakázek a zakázek kraje Vysočina na výběr poskytovatele služeb "Pronájem černobílého digitálního kopírovacího stroje". Odbor sekretariátu hejtmana v souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek a zakázek kraje Vysočina zrealizoval zakázku kraje.
Hejtman kraje schválil dne 24. 3. 2005 seznam 3 zájemců o zakázku kraje Vysočina, kteří byli vyzváni k podání nabídky. Nabídky byly předloženy formou zveřejnění výzvy na internetových stránkách kraje Vysočina dne 25. 3. 2005 a zasláním výzvy všem zájemcům o zakázku kraje téhož dne. Nabídky podali 3 uchazeči. Dodatečně se žádný uchazeč nepřihlásil.
Jednání komise pro otevírání a hodnocení nabídek ve složení schváleném hejtmanem kraje se uskutečnilo dne 6. 4. 2005 v 14:00 hod. Jednání komise ze zúčastnili všichni jmenovaní členové komise. Komise zahájila svoji činnost převzetím Hodnotícího listu s konečnými nabídkami uchazečů. Současně komise obdržela písemné doklady prokazující splnění kvalifikačních předpokladů podle zadání zakázky kraje. Jedna nabídka byla navržena k vyloučení z důvodu nesplnění požadavků zadavatele obsažených v Podmínkách pro předložení nabídky (nabídka firmy Věra Bučilová).
Komise při hodnocení nabídek postupovala dle kritérií vyhlášených zadavatelem v podmínkách soutěže. Členové komise provedli hodnocení nabídek a součtem ohodnocení bylo provedeno celkové vyhodnocení nabídek.
Akce je kryta z rozpočtu kraje Vysočina na rok 2005.
Návrh řešení Komise pro posouzení a hodnocení nabídek navrhla zadavateli uzavřít smlouvu s firmou IMPROMAT CZ spol. s r.o., Kosmákova 43, 586 01 Jihlava.
Uchazeč IMPROMAT CZ spol. s r.o., Kosmákova 43, 586 01 Jihlava nabídl souhrnnou cenu o 115 tis Kč nižší než při uzavření shodné smlouvy s druhým uchazečem. V kritériu maximální doba nastoupení k odstranění závady dosáhla nabídka nejvíce bodů (dodavatel nabízí zásah do 4 hod., druhý uchazeč v pořadí do 24 hod.).
Dne 7. 4. 2005 na základě doporučení komise pro otevírání a hodnocení nabídek rozhodl hejtman kraje o nejvhodnější nabídce, kterou je nabídka firmy IMPROMAT CZ spol. s r.o., Kosmákova 43, 586 01 Jihlava.
StanoviskaOdbor informatiky souhlasí s návrhem usnesení.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí hejtmana kraje o zadání zakázky kraje na poskytovatele služby "Pronájem černobílého digitálního kopírovacího stroje" uchazeči firmě IMPROMAT CZ spol. s r. o., Kosmákova 43, 586 01 Jihlava.
Odpovědnost odbor sekretariátu hejtmana
Termín 19. 4. 2005
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz