Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-12-2016-19

RK-12-2016-19.doc
Číslo materiálu19
Číslo jednacíRK-12-2016-19
NázevNávrh na zařazení nové akce Nemocnice Jihlava - rekonstrukce trafostanice TS2 do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M2 - Zdravotnictví
Zpracoval E. Jozífek
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce, řešící předhavarijní stav trafostanice TS2 a rozvodny VN a NN v objektu pavilonu D Nemocnice Jihlava. Na základě odborných stanovisek revizního technika a autorizovaného specialisty pro elektrotechnická zařízení je zjištěný stav tohoto zařízení na hranici provozuschopnosti. Vzhledem k tomu, že v minulosti byla na okruhy této stanice připojena nová zařízení lékařské technologie a vzhledem k současné realizaci PET centra a rekonstrukci pavilonu interny je nezbytné provést v součinnosti i rekonstrukci tohoto elektrotechnického zařízení.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje zařadit novou akci Nemocnice Jihlava - rekonstrukce trafostanice TS2 do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M2 - Zdravotnictví a rekonstrukci nechat neprodleně realizovat odbornou firmou. Akce bude finančně kryta změnou rozpisu rozpočtu, v rámci akcí uvedených v kapitole Nemovitý majetek, příloze M2 - Zdravotnictví. Rekonstrukce bude prováděna v součinnosti s harmonogramem stavebních prací probíhajících stavebních akcí. Předpokládaná cena (ocenění položek projekční cenou) je cca 4 300 tis. Kč bez DPH. Akce bude z důvodů předhavarijního stavu a akutní potřeby realizace v návaznosti na prováděné investice v areálu nemocnice zadána formou přímého zadání po provedení průzkumu trhu formou oslovení vybraných uchazečů.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Nemocnice Jihlava - rekonstrukce trafostanice TS2 do kapitoly Nemovitý majetek, příloha M2 - Zdravotnictví.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 30. 4. 2016
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz