Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-03-2016-20

RK-03-2016-20.doc
Číslo materiálu20
Číslo jednacíRK-03-2016-20
NázevNávrh na zařazení nové akce Horácká galerie v Novém Městě na Moravě - havárie výtahu do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M3 - Kultura
Zpracoval P. Novotný
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce řešící opravu havárie výtahu v Horácké galerii v Novém Městě na Moravě.
Při poruše osobního výtahu byla servisní prohlídkou zjištěna nefunkčnost frekvenčního měniče výtahu. Jedná se o výtah z roku 2001. Vznikl havarijní stav, kdy výtah je mimo provoz. Pro zprovoznění výtahu je nutná výměna frekvenčního měniče. Provedením této opravy bude opět zajištěna bezpečnost a spolehlivost zařízení v souladu s platnými normami a předpisy.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje zařadit novou akci Horácká galerie v Novém Městě na Moravě - havárie výtahu do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M3 - Kultura a zajistit opravu prostřednictvím odborné firmy. Akce bude finančně kryta změnou rozpisu rozpočtu, v rámci akcí uvedených v kapitole Nemovitý majetek, příloze M3 - Kultura. Realizací opravy bude odstraněn havarijní stav a výtah bude zprovozněn.
StanoviskaOKPPCR souhlasí s navrhovaným usnesením, jedná se o výtah, který zajišťuje bezbariérový přístup návštěvníků do výstavních prostor Horácké galerie v Novém Městě na Moravě a z hlediska provozu organizace je tedy důležitý.

OE nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Horácká galerie v Novém Městě na Moravě - havárie výtahu do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M3 - Kultura.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 31. 1. 2016
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz