Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-23-2015-53

RK-23-2015-53.doc
Číslo materiálu53
Číslo jednacíRK-23-2015-53
NázevPřevod osobního vozidla z Muzea Vysočiny Třebíč, příspěvkové organizace do Nemocnice Jihlava, příspěvkové organizace
Zpracoval M. Skryjová
Předkládá L. Seidl
Počet příloh
Popis problémuMateriál se zabývá převodem osobního vozidla v majetku Kraje Vysočina mezi Muzeem Vysočiny Třebíč, příspěvkovou organizací a Nemocnicí Jihlava, příspěvkovou organizací.
Muzeum Vysočiny Třebíč, příspěvková organizace (dále jen MVT ) má v užívání od roku 2004 osobní vozidlo Škoda OCTAVIA Combi Classic (inv. č. 165), rok výroby 2004, pořizovací cena 485 000 Kč. Uvedený majetek je pro MVT v současné době již nepotřebný.
V souladu s čl. 2, odst. 1, písm. g) Zásad Zastupitelstva Kraje Vysočina o vymezení majetkových práv a povinností příspěvkových organizací zřizovaných Krajem Vysočina
č. 09/11 ze dne 13. 12. 2011, nabídlo MVT výše uvedené osobní vozidlo z důvodu nepotřebnosti zpět svému zřizovateli a ostatním organizacím zřizovaným Krajem Vysočina. O automobil projevila zájem Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace.
Návrh řešení Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu navrhuje radě kraje v souladu s čl. 2 odst. 2, písm. j) Zásad Zastupitelstva Kraje Vysočina o vymezení majetkových práv a povinností příspěvkových organizací zřizovaných Krajem Vysočina č. 09/11 ze dne 13. 12. 2011, udělit souhlas MVT bezúplatně převést osobní vozidlo Škoda OCTAVIA Combi Classic, z hospodaření MVT do hospodaření Nemocnice Jihlava, příspěvkové organizaci.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
souhlasí
s bezúplatným převodem osobního vozidla Škoda OCTAVIA Combi Classic, z hospodaření Muzea Vysočiny Třebíč, příspěvkové organizace do hospodaření Nemocnice Jihlava, příspěvkové organizaci.
Odpovědnost odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu, ředitel Muzea Vysočina Třebíč, příspěvkové organizace, ředitel Nemocnice Jihlava, příspěvkové organizace
Termín 31. 12. 2015
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz