Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-13-2005-19

RK-13-2005-19.doc  RK-13-2005-19pr1.doc
Číslo materiálu19
Číslo jednacíRK-13-2005-19
NázevVeřejná zakázka na výběr poskytovatele služby "Stravovací služby bufetu Krajského úřadu kraje Vysočina" - oznámení zadávacího řízení
Zpracoval I. Šteklová, H. Strnadová
Předkládá M. Kalivoda
Počet příloh
Popis problémuZadavatel oznámil dne 27. 12. 2004 zadání veřejné zakázky "Stravovací služby bufetu Krajského úřadu kraje Vysočina" jako podlimitní veřejné zakázky, zadané formou otevřeného řízení. Hodnotící komise dne 14. 2. 2005 při otevírání obálek s nabídkami vyloučila všechny uchazeče, a proto bylo zadávací řízení zrušeno dle § 68 odst. 3 písm. b) zákona č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách.
Návrh řešení Z důvodů zabezpečení provozu bufetu v sídle kraje, který v současnosti provozuje dle nájemní smlouvy pan Josef Barták do 30. 6. 2005, navrhuje odbor sekretariátu hejtmana opakované zadání veřejné zakázky na poskytovatele služby formou podlimitní veřejné zakázky zadané v otevřeném řízení. Současně se navrhuje jmenování hodnotící komise veřejné zakázky.
Materiál RK-13-2005-19, př. 1 obsahuje text zadávací dokumentace. Rozsah předmětu zadání je vymezen zadávací dokumentací.
Materiál RK-13-2005-19, př. 2 obsahuje návrh na jmenování hodnotící komise pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení a hodnocení nabídek. Rada kraje jmenovitě určí členy a jejich náhradníky.
K zadání veřejné zakázky se navrhují termíny:
* zveřejnění oznámení zadávacího řízení na centrální adrese 6. 4. 2005
* konec lhůty pro podání nabídek 12. 5. 2005 do 10:00 hod.
* otevírání obálek s nabídkami 12. 5. 2005 v 13:00 hod., zas.místnost B 1.32 - šatna
* zahájení doby plnění - 1. 7. 2005
* ukončení doby plnění - 31. 3. 2008
Způsob hodnocení nabídek je podle ekonomické výhodnosti nabídky, kriteria:
1. nabídková cena celkem dle specifikace v příloze č. 8 zadávací dokumentace (80%)
2. celková týdenní provozní doba (20%)
Požadavky na prokázání základních kvalifikačních kritérií a prokázání finanční, ekonomické a technické způsobilosti jsou uvedeny v materiálu RK-13-2005-19, př. 1 (zadávací dokumentace).
StanoviskaZadání bylo zpracováno ve spolupráci s majetkovým odborem.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
zadání veřejné zakázky na poskytovatele služby "Stravovací služby bufetu Krajského úřadu kraje Vysočina" formou podlimitní veřejné zakázky zadané v otevřeném řízení dle zákona č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách dle materiálu RK-13-2005-19, př. 1;
jmenuje
hodnotící komisi pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení a hodnocení nabídek dle doplněného materiálu RK-13-2005-19, př. 2, a
ukládá
odboru sekretariátu hejtmana realizaci zakázky na základě schváleného zadání, v navržených termínech a v souladu s materiálem RK-13-2005-19.
Odpovědnostodbor sekretariátu hejtmana, odbor majetkový
Termín dle schválených termínů
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz