Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-12-2015-14

RK-12-2015-14.doc  RK-12-2015-14pr01.pdf
Číslo materiálu14
Číslo jednacíRK-12-2015-14
NázevUzavření smlouvy o souhlasu s realizací stavebního záměru na pozemku ve vlastnictví ČR - ÚZSVM v rámci majetkoprávní přípravy stavby III/3853 Dolní Rožínka - Strážek
Zpracoval V. Chmela
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuTento materiál projednává uzavření smlouvy o souhlasu s realizací stavebního záměru na pozemku ve vlastnictví ČR - ÚZSVM, který je zahrnut do záboru stavby III/3853 Dolní Rožínka - Strážek .
Jedná se o rekonstrukci stávající komunikace III. třídy, která bude probíhat v stávající trase silnice. Stavba se nachází mezi obcemi Dolní Rožínka a Strážek.
Podle projektové dokumentace vypracované společností M.I.S. a.s., Škroupova 719, 500 02 Hradec Králové bude výše uvedenou stavbou dotčen pozemek vedený v katastru nemovitostí jako par. č. 152/1 v katastrálním území Dolní Rozsíčka, obci Blažkov, který je ve vlastnictví České republiky, s příslušností hospodařit pro Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových.
Prostřednictvím této smlouvy chce odbor majetkový řešit majetkoprávní přípravu stavby III/3853 Dolní Rožínka - Strážek .
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje radě kraje rozhodnout o uzavření smlouvy o souhlasu s realizací stavebního záměru III/3853 Dolní Rožínka - Strážek na pozemku vedeném v katastru nemovitostí jako par. č. 152/1 v katastrálním území Dolní Rozsíčka a obci Blažkov ve vlastnictví České republiky, příslušnost hospodařit Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. Smlouva není předkládána, protože se jedná o standardní smluvní vztah.
StanoviskaOdbor dopravy a silničního hospodářství souhlasí s uzavřením smlouvy o souhlasu s realizací stavebního záměru III/3853 Dolní Rožínka - Strážek na pozemku ve vlastnictví ČR - ÚZSVM.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
uzavřít mezi Krajem Vysočina jako investorem a Českou republikou - Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových jako vlastníkem pozemku smlouvu o souhlasu s realizací stavebního záměru III/3853 Dolní Rožínka - Strážek na pozemku vedeném v katastru nemovitostí jako par. č. 152/1 v katastrálním území Dolní Rozsíčka a obci Blažkov.
Odpovědnost odbor majetkový
Termín 31. 12. 2015
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz