Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-11-2015-15

RK-11-2015-15.doc  RK-11-2015-15pr01.pdf
Číslo materiálu15
Číslo jednacíRK-11-2015-15
NázevSmlouva o spolupráci při realizaci projektu Rozvoj radiokomunikační sítě integrovaného záchranného systému PEGAS Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina, příspěvkové organizace
Zpracoval K. Smejkalová
Předkládá S. Měrtlová
Počet příloh
Popis problémuRada kraje souhlasila dle usnesení č. 1530/25/2014/RK s uzavřením smlouvy o smlouvě budoucí mezi Zdravotnickou záchrannou službou Kraje Vysočina, příspěvkovou organizací, (dále jen ZZS KV ) a Ministerstvem vnitra. Smlouva upravovala podmínky pro vzájemnou spolupráci výše uvedených smluvních stran při realizaci projektu Rozvoj radiokomunikační sítě integrovaného záchranného systému PEGAS (dále jen projekt ), připravovaného k financování z Integrovaného operačního programu (dále jen IOP ), oblast intervence 3.4.
Smlouva se uzavírala za účelem doložení budoucí spolupráce smluvních stran jako přílohy k žádosti o dotaci z IOP. Dle smlouvy mělo Ministerstvo vnitra zajistit a uhradit instalaci softwarového rozhraní CC-API mezi radiokomunikační sítí integrovaného záchranného systému PEGAS a operačním střediskem ZZS KV. ZZS KV si bude muset na vlastní náklady (tj. z jejího projektu na vybudování operačního střediska) pořídit pouze integraci rozhraní Tetrapol CC-API/IS do softwaru operačního střediska.
Vzhledem k tomu, že byla projektová žádost úspěšná a projekt registrační číslo CZ.1.06/3.4.00/21.09287 je v realizaci, zaslalo Ministerstvo vnitra konečnou verzi vlastní smlouvy o spolupráci při realizaci projektu Rozvoj radiokomunikační sítě integrovaného záchranného systému PEGAS, uvedenou v materiálu RK-11-2015-15, př. 1, která upřesňuje předchozí smlouvu a zavazuje ZZS KV a Ministerstvo vnitra k vzájemným právům a povinnostem, které souvisí se skutečností, že je projekt spolufinancován z IOP.
Z výše popsaného důvodu ZZS KV prostřednictvím odboru zdravotnictví požádala o souhlas s uzavřením smlouvy o spolupráci při realizaci projektu.
Návrh řešení Odbor zdravotnictví doporučuje radě kraje udělit souhlas s uzavřením smlouvy dle materiálu RK-11-2015-15, př. 1.

Příslušnost rady kraje k udělení souhlasu s uzavřením smlouvy je dána ustanovením § 59 odst. 1 písm. i) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů.
StanoviskaOdbor informatiky souhlasí s uzavřením smlouvy.
Návrh usneseníRada kraje
souhlasí
s uzavřením smlouvy Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina, příspěvkové organizace, dle materiálu RK-11-2015-15, př. 1.
Odpovědnost odbor zdravotnictví, ředitelka Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina, příspěvkové organizace
Termín 30. 4. 2015
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz