Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-10-2015-17

RK-10-2015-17.doc  RK-10-2015-17pr01.pdf
Číslo materiálu17
Číslo jednacíRK-10-2015-17
NázevNávrh na zařazení nové akce Nemocnice Pelhřimov - demolice ubytovny, parkoviště do rozpočtu kraje, kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M2 - Zdravotnictví
Zpracoval P. Kolář
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se zařazení akce, která nepřímo navazuje na akci Nemocnice Pelhřimov - rekonstrukce oddělení hematologie a transfuziologie .
Do rozpočtu Kraje Vysočina pro rok 2013 byla zařazena akce Nemocnice Pelhřimov - rekonstrukce oddělení hematologie a transfuziologie . Tato akce má být dokončena ke konci září 2015. Již při plánování této akce bylo na úrovni členů Rady Kraje Vysočina a vedení Nemocnice Pelhřimov diskutováno využití sousedního objektu - ubytovny s úvahami o demolici. Ubytovna byla vyklizena, Nemocnice Pelhřimov nepotřebuje tyto prostory ke své činnosti ani k ubytování svých zaměstnanců.
V současné době je objekt ubytovny využíván jako zařízení staveniště pro akci Nemocnice Pelhřimov - rekonstrukce oddělení hematologie a transfuziologie a po dokončení stavby bude v průběhu měsíce října zhotovitelem vyklizena. Ředitel Nemocnice Pelhřimov se dopisem ze dne 2. 2. 2015 obrátil na odbor majetkový se žádostí týkající se dalšího postupu.
Návrh řešení Odbor majetkový v návaznosti na předchozí jednání navrhuje zařadit akci Nemocnice Pelhřimov - demolice ubytovny, parkoviště do rozpočtu kraje pro rok 2015. Zařazení akce umožní zahájit práce na projektové dokumentaci demolice objektu ubytovny a navrhnout následné využití uvolněného prostoru pro parkování osobních vozidel. Demolice by mohla proběhnout v zimních měsících na přelomu let 2015 a 2016 a následnou realizací parkoviště v roce 2016.
Návrh usnesení předpokládá rozhodnout zařadit akci Nemocnice Pelhřimov - demolice ubytovny, parkoviště do rozpočtu Kraje Vysočina pro rok 2015, kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M2 - Zdravotnictví. Finanční krytí nové akce pro rok 2015 bude zajištěno změnou rozpisu rozpočtu v rámci stávající výše alokace přílohy M2 - Zdravotnictví.
StanoviskaOdbor zdravotnictví souhlasí s navrhovaným řešením.
Odbor ekonomický nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Nemocnice Pelhřimov - demolice ubytovny, parkoviště do rozpočtu Kraje Vysočina pro rok 2015, do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M2 - Zdravotnictví.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 20. 3. 2015
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz