Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-06-2015-23

RK-06-2015-23.doc
Číslo materiálu23
Číslo jednacíRK-06-2015-23
NázevSmlouva o nájmu nebytových prostor
Zpracoval S. Lemperová
Předkládá I. Fryšová
Počet příloh
Popis problémuV rámci projektu Vzdělávání pro zvýšení absorpční kapacity Kraje Vysočina realizovaného v rámci ROP Jihovýchod (dále jen projekt ) se bude konat velké množství vzdělávacích aktivit mimo prostory Kraje Vysočina. V této souvislosti se počítá s uzavíráním většího počtu nájemních smluv dle potřeby projektu. Náklady na nájem prostor a na aktivity projektu jsou uznatelnými náklady projektu.
Návrh řešení Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen ORR ) navrhuje Radě Kraje Vysočina svěřit ORR rozhodování o uzavírání nájemních smluv a smluv o výpůjčce, a to pouze pro potřeby realizace projektu Vzdělávání pro zvýšení absorpční kapacity Kraje Vysočina .
Rozhodování o uzavírání nájemních smluv a smluv o výpůjčce je ustanovením § 59 odst. 1 písm. l) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o krajích ), svěřeno radě kraje. Dle § 59 odst. 1 písm. l) zákona
č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o krajích ) může tuto působnost rada kraje svěřit příslušnému odboru krajského úřadu.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
svěřuje
odboru regionálního rozvoje rozhodování o uzavírání nájemních smluv a smluv o výpůjčce, a to pouze pro potřeby realizace projektu Vzdělávání pro zvýšení absorpční kapacity Kraje Vysočina .
Odpovědnost ORR
Termín 31. 12. 2015
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz