Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-05-2015-10

RK-05-2015-10.doc
Číslo materiálu10
Číslo jednacíRK-05-2015-10
NázevNávrh na zařazení akce Nemocnice Havlíčkův Brod - parkoviště před hlavním vchodem do rozpočtu kraje kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M2
Zpracoval O. Homola
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuAkce Nemocnice Havlíčkův Brod -parkoviště před hlavním vchodem byla dokončena v roce 2014. Během jednání o vydání kolaudačního rozhodnutí přehodnotil odbor životního prostředí MěÚ Havlíčkův Brod svoje původní rozhodnutí a nařídil projednání části této akce (odvodnění plochy parkoviště) v režimu povolování vodního díla. Z tohoto důvodu bylo požádáno o povolení předčasného užívání a celé kolaudační řízení se prodloužilo do roku 2015. Protože správní poplatky za tyto úkony budou hrazeny v letošním roce, je potřeba opětovné zařazení uvedené akce do rozpočtu kraje pro rok 2015.
Návrh řešení OM předkládá radě kraje návrh rozhodnout zařadit výše uvedenou akci do rozpočtu Kraje Vysočina přílohy M2 - Zdravotnictví.
Předpokládané výdaje ve výši cca 20 tis. Kč budou kryty změnou rozpisu rozpočtu v rámci přílohy M2 - Zdravotnictví.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
akci Nemocnice Havlíčkův Brod - parkoviště před hlavním vchodem do rozpočtu Kraje Vysočina pro rok 2015, do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M2 - Zdravotnictví.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 13. 2. 2015
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz