Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-37-2014-71

RK-37-2014-71.doc  RK-37-2014-71pr01.doc
Číslo materiálu71
Číslo jednacíRK-37-2014-71
NázevRozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky veřejné zakázky Odborný zpracovatel optimalizace dopravní obslužnosti, jednotného tarifu a technické části zadávací dokumentace pro uzavření smlouvy o veřejných službách v přepravě cestujících
Zpracoval P. Bartoš, V. Kotrbová
Předkládá H. Strnadová
Počet příloh
Popis problémuJedná se o výběr zhotovitele veřejné zakázky na Odborného zpracovatele optimalizace dopravní obslužnosti, jednotného tarifu a technické části zadávací dokumentace pro uzavření smlouvy o veřejných službách v přepravě cestujících.
Zakázka byla organizována jako otevřené nadlimitní řízení dle § 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen ZVZ ), zahájeném odesláním oznámení do Věstníku veřejných zakázek. Ve lhůtě pro podání nabídek obdržel zadavatel nabídky tří dodavatelů. Bližší informace z průběhu výběrového řízení jsou uvedeny v příloze
RK-37-2014-71, př. 1 - Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek .
Financování této veřejné zakázky bude zajištěno z rozpočtu Kraje Vysočina v roce 2015. Nabídky všech uchazečů jsou pro RK zpřístupněny na adrese https://uloziste.kr-vysocina.cz/VZ/Forms/AllItems.aspx.
Návrh řešení Na základě posouzení a hodnocení podaných nabídek stanovila hodnotící komise pořadí nabídek dle vícekriteriálního hodnocení. Jako nejvhodnější nabídka byla vyhodnocena nabídka dodavatele KPM CONSULT, a. s., Kounicova 688/26, Veveří, 602 00 Brno, IČ 25312936.
Odbor dopravy a silničního hospodářství navrhuje Radě Kraje Vysočina rozhodnout o výběru nejvhodnější nabídky v souladu s výsledkem hodnocení nabídek provedeném hodnotící komisí a uložit Odboru dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu Kraje Vysočina zajistit oznámení výsledků veřejné zakázky všem dotčeným zájemcům a všem dotčeným uchazečům, zahájit jednání s vybraným uchazečem o uzavření smlouvy k plnění veřejné zakázky a zajistit uzavření smlouvy.
Podle čl. 7 odst. 1 Pravidel Rady Kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek č. 06/14 přísluší rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky radě kraje.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
vybrat nabídku uchazeče KPM CONSULT, a. s., Kounicova 688/26, Veveří, 602 00 Brno, IČ 25312936 jako nejvhodnější nabídku pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby Odborný zpracovatel optimalizace dopravní obslužnosti, jednotného tarifu a technické části zadávací dokumentace pro uzavření smlouvy o veřejných službách v přepravě cestujících ;
ukládá
Odboru dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu Kraje Vysočina zajistit oznámení výsledků veřejné zakázky všem dotčeným zájemcům a všem dotčeným uchazečům, zahájit jednání s vybraným uchazečem o uzavření smlouvy k plnění veřejné zakázky a zajistit uzavření smlouvy.
Odpovědnost odbor dopravy a silničního hospodářství
Termín 31. 1. 2015
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz