Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-31-2014-56

RK-31-2014-56.doc
Číslo materiálu56
Číslo jednacíRK-31-2014-56
NázevZařazení nové akce ČZA v Humpolci, střední škola - havárie kotelen v zemědělské škole Havlíčkův Brod do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1
Zpracoval E. Jozífek
Předkládá Ing. P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce, řešící nezbytné stavební úpravy v kotelnách bývalé střední škole zemědělské v Havlíčkově Brodě. Stávající stav kotelen neumožňuje jejich provoz a nezbytnou temperaci uvolněných budov. Bez nezbytné temperace hrozí devastace uvolněných objektů. Stavební úpravy jsou rovněž potřebné provést před topnou sezónou v zájmu snížení nákladů na temperování budov.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje zařadit novou akci ČZA v Humpolci, střední škola - havárie kotelen v zemědělské škole Havlíčkův Brod do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství a neprodleně zahájit nutné stavební úpravy v kotelnách objektů, včetně topných zkoušek a revizí do zahájení topné sezony. Dále OM navrhuje finančně krýt stavbu změnou rozpisu rozpočtu v rámci úspor u akcí uvedených v kapitole Nemovitý majetek, příloze M1 schváleného rozpočtu.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci ČZA v Humpolci, střední škola - havárie kotelen v zemědělské škole Havlíčkův Brod do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 30. 10. 2014
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz