Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-29-2014-06

RK-29-2014-06.doc
Číslo materiálu06
Číslo jednacíRK-29-2014-06
NázevNávrh na nové akce DD Senožaty - havárie, oprava koupelny do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1
Zpracoval J. Lukáš
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuMateriál řeší zařazení nové akce DD Senožaty - havárie, oprava koupelny , do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství.
V měsících srpen a září byly zjištěny průsaky odpadního potrubí v koupelně. Jedná se o sprchové kouty s plechovými vaničkami. Je potřebné odstranění těchto plechových vaniček a nahrazení odvodu odpadních vod z těchto sprchových koutů podlahovými vpustěmi včetně doplnění dotčených prostor novým keramickým obkladem, podlah z krytiny ALTRO a pracemi s touto opravou souvisejícími. Nově zřízené sprchové kouty budou upraveny pro případné použití osob se zdravotním postižením.
Návrh řešení OM navrhuje zařadit novou akci DD Senožaty - havárie, oprava koupelny do rozpočtu Kraje Vysočina, do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství.
Potřebné předpokládané výdaje je možné krýt změnou rozpisu rozpočtu kraje v rámci stávající výše alokace kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci DD Senožaty - havárie, oprava koupelny do rozpočtu Kraje Vysočina, kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín říjen 2014
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz