Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-09-2005-46

RK-09-2005-46.doc
Číslo materiálu46
Číslo jednacíRK-09-2005-46
NázevZakázka kraje "Služby mobilního operátora" - výběr poskytovatele služby
Zpracoval I. Šmídová
Předkládá E. Šarapatková
Počet příloh
Popis problému

Dne 7. 1. 2005 hejtman kraje schválil zadání zakázky kraje formou "Podmínek pro předložení nabídek" dle schválených Pravidel pro zadávání veřejných zakázek a zakázek kraje Vysočina na výběr poskytovatele služeb "Služby mobilního operátora". Odbor sekretariátu ředitele a krajského živnostenského úřadu v souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek a zakázek kraje Vysočina zrealizoval zakázku kraje.
Hejtman kraje schválil dne 7. 1. 2005 seznam 3 zájemců o zakázku kraje Vysočina, kteří byli vyzváni k podání nabídky. Nabídky byly předloženy formou internetové nákupní aukce dne
1. 2. 2005. Nabídky podali 2 uchazeči. Dodatečně se žádný uchazeč nepřihlásil.
Jednání komise pro otevírání a hodnocení nabídek ve složení schváleném hejtmanem kraje se uskutečnilo dne 3. 2. 2005 v 9:00 hod. Jednání komise ze zúčastnili všichni jmenovaní členi komise. Komise zahájila svoji činnost převzetím Hodnotícího listu s konečnými nabídkami uchazečů účastnících se internetové nákupní aukce. Současně komise obdržela písemné doklady prokazující splnění kvalifikačních předpokladů podle zadání zakázky kraje. Žádná z nabídek nebyla navržena k vyloučení z důvodu nesplnění požadavků zadavatele obsažených v Podmínkách pro předložení nabídky.
Komise při hodnocení nabídek postupovala dle kritérií vyhlášených zadavatelem v podmínkách soutěže. Členové komise provedli hodnocení nabídek a součtem ohodnocení bylo provedeno celkové vyhodnocení nabídek.
Akce je kryta z rozpočtu kraje Vysočina na rok 2005.

Návrh řešení

Komise pro posouzení a hodnocení nabídek navrhla zadavateli uzavřít smlouvu s firmou Eurotel Praha spol. s r.o., Vyskočilova 1441/1b Praha 4.
Uchazeč Eurotel Praha spol. s r.o., nabídl srovnatelnou cenu ve všech kritériích, ale v nabídce dalších podmínek, které nebyly součástí této zakázky, ale přímo s ní souvisí (dodání mobilních přístrojů, datové služby), je finanční náklad při uzavření dvouleté smlouvě
o 300 tis Kč nižší než při uzavření shodné smlouvy s druhým uchazečem.
Dne 17. 2. 2005 na základě doporučení komise pro otevírání a hodnocení nabídek rozhodl hejtman kraje o nejvhodnější nabídce, kterou je nabídka firmy Eurotel Praha spol. s r.o.

Stanoviska

Odbor informatiky souhlasí s návrhem usnesení.

Návrh usnesení

Rada kraje
bere na vědomí
rozhodnutí hejtmana kraje o zadání zakázky kraje na poskytovatele služby "Služby mobilního operátora" uchazeči firmě Eurotel Praha spol. s r.o., Vyskočilova 1441/1b Praha 4 a
ukládá
odboru sekretariátu ředitele a krajského živnostenského úřadu uzavřít smlouvu na poskytování služeb mobilního operátora s vybraným uchazečem.
Odpovědnost odbor sekretariátu ředitele a krajského živnostenského úřadu
Termín 15. 3. 2005
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz