Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-17-2014-87

RK-17-2014-87.doc  RK-17-2014-87pr01.doc
Číslo materiálu87
Číslo jednacíRK-17-2014-87
NázevNávrh trojstranné dohody mezi Krajem Vysočina, Krajskou hospodářskou komorou a Agrární komorou Kraje Vysočina k projektu Kalendář 2015
Zpracoval Z. Čech
Předkládá I. Šteklová
Počet příloh
Popis problémuV posledních letech se daří Kraji Vysočina stále více prohlubovat spolupráci mezi krajem a podnikatelským sektorem. Spojení kraje a podnikatelského sektoru v oblasti průmyslu a zemědělství je pro všechny strany velkým přínosem a může velmi posílit pocit sounáležitosti s územím, na kterém žijeme.
Na jednáních mezi Krajem Vysočina, Krajskou hospodářskou komorou a Krajskou agrární komorou vznikla v roce 2011 myšlenka spolupráce výše uvedených institucí na společné realizaci velkého nástěnného kalendáře s názvem Kraj Vysočina. V rámci identity s krajem a další propagace firem z Kraje Vysočina, bude v kalendáři nabídnut prostor co největšímu počtu a co nejširšímu spektru firem. Pro jejich prezentaci v podobě loga bude vyčleněna jedna strana kalendáře. Spolupracující strany předpokládají, že kalendář bude vydán v nákladu cca 5 tisíc kusů, jeho distribuce bude zajištěna Krajem Vysočina prezidentu republiky, členům Vlády České republiky, všem ministerstvům, poslancům a senátorům Kraje Vysočina, hejtmanům ostatních krajů, všem městům, městysům a obcím Kraje Vysočina, příspěvkovým organizacím zřizovaným Krajem Vysočina, státním organizacím s krajskou působností, profesním organizacím prostřednictvím obou komor.
Celý projekt Kalendář Kraj Vysočina 2015 se připravuje jako neziskový, případný zůstatek finančních prostředků, získaných z projektu, bude využit na podporu aktivit směřujících především do oblasti sociální, školství a kultury.
Návrh řešení Po třech úspěšných ročnících nástěnného kalendáře Kraje Vysočina hodnotíme spolupráci v této oblasti jako velmi přínosnou a odbor sekretariátu hejtmana navrhuje Radě Kraje Vysočina rozhodnout uzavřít smlouvu o spolupráci dle materiálu RK-17-2014-87, př. 1.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
uzavřít Smlouvu o spolupráci dle materiálu RK-17-2014-87, př. 1.
Odpovědnost odbor sekretariátu hejtmana
Termín 30. 6. 2014
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz