Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-07-2014-06

RK-07-2014-06.doc
Číslo materiálu06
Číslo jednacíRK-07-2014-06
NázevZměna názvu akce zařazené na kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství
Zpracoval R. Janů
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuV rozpočtu Kraje Vysočina pro rok 2014 je zařazena na kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství akce ČZA v Humpolci, střední škola - oprava oken DM Světlá nad Sázavou s předpokládanou hodnotou stavebních prací 3 mil. Kč.
Při přípravě zadání projektové dokumentace na výše uvedenou akci bylo zjištěno, že objekt domova mládeže (v části probíhá i výuka) není v části, která slouží pro ubytování studentů, plně využíván. Okna určená k opravě jsou v lepším technickém stavu než okna na sousedním, plně využívaném objektu, který slouží jako dílny a jsou v něm i šatny. Tento objekt je plně využíván pro odbornou výuku.
Návrh řešení OM navrhuje změnu názvu akce ČZA v Humpolci, střední škola - oprava oken DM Světlá nad Sázavou na nový název ČZA v Humpolci, střední škola - oprava oken budovy dílen a šaten . V tomto objektu bylo v průběhu minulých let vyměněno několik původních oken za plastová. Ostatní okna v počtu cca 70 ks jsou původní a ve velmi špatném stavu. Změnou názvu akce dojde tak k efektivnějšímu využití finančních prostředků z rozpočtu kraje.
StanoviskaOdbor školství, mládeže a sportu nemá připomínky.
Ekonomický odbor nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
změnit název akce zařazené v rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 -Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství z ČZA v Humpolci, střední škola - oprava oken DM Světlá nad Sázavou na nový ČZA v Humpolci, střední škola - oprava oken budovy dílen a šaten Světlá nad Sázavou .
Odpovědnost odbor majetkový, odbor školství, mládeže a sportu
Termín 28. únor 2014
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz