Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-05-2014-27

RK-05-2014-27.doc
Číslo materiálu27
Číslo jednacíRK-05-2014-27
NázevNávrh na zařazení nové akce Gymnázium O.B. a SOŠ Telč - rekonstrukce vytápění do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1
Zpracoval E. Pausarová
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce do rozpočtu kraje, kapitoly Nemovitý majetek.
Kraj Vysočina je vlastníkem objektu gymnázia O.B. a SOŠ Telč v k. ú. Telč. Na základě výsledků pravidelné revizní prohlídky bylo zjištěno je kotelna tohoto objektu není již do budoucna provozuschopná. V této topné sezóně je ještě možné zajistit provoz použitím repasovaných dílů, ale na další opravy kotlů se nadají již sehnat náhradní díly, stávající regulace je nefunkční.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje řešit zjištěný stav kotelny a zařadit novou akci Gymnázium O.B. a SOŠ Telč - rekonstrukce vytápění do rozpočtu Kraje Vysočina, kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1: Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství. Realizaci akce je možné zajistit v letošním roce - dokončení se předpokládá do konce září 2014.
Finanční krytí realizace prací navrhuje OM v rámci kapitoly Nemovitý majetek, změnou rozpisu rozpočtu přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství.
Tímto návrhem bude zajištěn zdroj vytápění pro objekt školy od příští topné sezóny.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky.
OŠMS: souhlasíme se zařazením do rozpočtu kraje. Uvedená budova slouží k zajištění vzdělávacích potřeb žáků Gymnázia a SOŠ Telč a v budoucnu se neuvažuje o změně jejího využití.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Gymnázium O.B. a SOŠ Telč - rekonstrukce vytápění do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1: Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 14. 2. 2014
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz