Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-04-2005-08

RK-04-2005-08.doc
Číslo materiálu08
Číslo jednacíRK-04-2005-08
NázevZměna rozpisu položky Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích rozpočtu kraje Vysočina
Zpracoval8 Změna rozpisu položky Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích rozpočtu kraje Vysočina pro: jednání rady kraje č. 4/2005 dne 18. 1. 2005 zpracoval : M. Šulc
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problému

Schválený rozpočet kraje Vysočina pro rok 2005 obsahuje v Kapitole Nemovitý majetek položku Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích v celkové výši 35 000 tis. Kč. Položka je rozepsána v příloze M2 rozpočtu a obsahuje i akci "Domov důchodců Havlíčkův Brod Oprava fasády". OM plánoval provést opravu fasády spočívající v odstranění porušených a poškozených částí stávající omítky zejména na jižní straně, doplnění nových omítek a nátěr celé fasády ke sjednocení vzhledu a dále výměnu několika nevyhovujících oken v pokojích klientů.
Na základě protokolu z kontroly provedené Krajskou hygienickou stanicí, územní pracoviště Havlíčkův Brod zjištěno, že stávající dispoziční uspořádání vnitřních prostor kuchyně s příručními sklady včetně sociálních zařízení kuchařek neodpovídá současným hygienickým přepisům.

Návrh řešení, zdůvodnění :

Na základě této skutečnosti OM navrhuje v letošním roce odstranit zjištěné závady a nevyhovující dispoziční řešení pomocných prostor kuchyně včetně sociálního zařízení personálu kuchyně.
OM navrhuje schválit změnu rozpisu položky Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích - přílohu M2 rozpočtu spočívající ve změně akce. Změna nemá dopad na celkovou výši položky.
Návrh řešení
Stanoviska

Stanoviska nebyla vyžádána.

Návrh usnesení

Rada kraje
schvaluje
změnu rozpisu položky Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích rozpočtu kraje Vysočina, Kapitoly Nemovitý majetek tak, že v příloze M2 rozpočtu bude akce "Domov důchodců Havlíčkův Brod Oprava fasády" nahrazena akcí "Domov důchodců Havlíčkův Brod Stavební úpravy kuchyně a příslušenství" .
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín leden 2005
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz