Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-20-2013-43

RK-20-2013-43.doc  RK-20-2013-43pr01.doc
Číslo materiálu43
Číslo jednacíRK-20-2013-43
NázevJmenování člena v Radě pro rozvoj lidských zdrojů Kraje Vysočina
Zpracoval K. Ubr
Předkládá M. Pech
Počet příloh
Popis problémuMateriál řeší změnu zástupce Kraje Vysočina v Radě pro rozvoj lidských zdrojů Kraje Vysočina (dále jen RRLZ ).
RRLZ je dobrovolné sdružení 19 zástupců organizací a institucí. RRLZ Prostřednictvím aktivit zúčastněných subjektů podporuje rozvoj lidského potenciálu kraje jako jednoho z pilířů pozitivního hospodářského vývoje i celkové sociální a kulturní úrovně kraje. Činnost se řídí Statutem RRLZ (aktuální znění statutu a seznamu zástupců je v materiálu RK-20-2013-43, př. 1). V souladu s čl. 4 Statutu RRLZ jmenují členy příslušné subjekty a rovněž personální změny jsou v jejich kompetenci. Kraj Vysočina je zastoupen 2 členy rady kraje (Marie Kružíková, Martin Hyský), z nichž jeden je předsedou RRLZ, a po jednom zástupci OŠMS (K. Ubr) a ORR (M. Černý). Technické zázemí pro činnost RRLZ zajišťuje OŠMS (K. Ubr, D. Hřebenová). Zpravidla jednou ročně se na společném jednání schází RRLZ a Výbor pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Kraje Vysočina.
Vzhledem ke změně na pozici radní pro školství zanikla nominace Marie Kružíkové.
Návrh řešení OŠMS předkládá radě kraje návrh na jmenování členky rady kraje do RRLZ za Kraj Vysočina. V souladu se zaměřením RRLZ a předchozí tradicí navrhuje OŠMS, aby byla do pozice členky a předsedkyně RRLZ jmenována radní pro školství Jana Fialová.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
jmenuje
dnem 4. 6. 2013 radní pro školství Janu Fialovou členkou za Kraj Vysočina a předsedkyní Rady pro rozvoj lidských zdrojů Kraje Vysočina.
Odpovědnost Odbor školství, mládeže a sportu
Termín 4. 6. 2013
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz