Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-16-2013-27

RK-16-2013-27.doc
Číslo materiálu27
Číslo jednacíRK-16-2013-27
NázevFond Vysočiny - rezignace a jmenování zástupce garanta grantového programu Doprovodná infrastruktura cestovního ruchu 2013
Zpracoval R. Šimánková
Předkládá K. Lisá
Počet příloh
Popis problémuZastupitelstvo Kraje Vysočina na svém zasedání dne 2. 4. 2013 vyhlásilo grantový program Doprovodná infrastruktura cestovního ruchu 2013 (dále jen ,,program ) a zároveň jmenovalo řídící výbor tohoto programu, včetně garanta programu (odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu, dále jen OKPPCR ) a jeho zástupců. Těmito zástupci byly jmenovány Olga Čermáková s právem hlasovacím a Zdeňka Kasalová s právem poradním. Dále zastupitelstvo kraje pověřilo Radu Kraje Vysočina, aby v případě rezignace člena řídícího výboru jmenovala náhradníka.
Z důvodu ukončení pracovního poměru na oddělení kultury, památkové péče a cestovního ruchu ke dni 1. 5. 2013 rezignovala Zdeňka Kasalová i na svoji funkci ve výše zmíněném řídícím výboru. Na OKPPCR nastoupila od 1. 5. 2013 do pracovního poměru Renata Šimánková, která přebírá místo Zdeňky Kasalové i agendu cestovního ruchu a grantového programu.
Návrh řešení Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Krajského úřadu Kraje Vysočina navrhuje Radě Kraje Vysočina vzít na vědomí rezignaci Zdeňky Kasalové na funkci zástupce garanta programu s právem poradním a jmenovat Renatu Šimánkovou zástupcem garanta programu s právem poradním.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
rezignaci Zdeňky Kasalové na funkci zástupce garanta grantového programu Doprovodná infrastruktura cestovního ruchu 2013 s právem poradním;
jmenuje
Renatu Šimánkovou zástupcem garanta grantového programu Doprovodná infrastruktura cestovního ruchu 2013 s právem poradním.
Odpovědnost OKPPCR
Termín 7. 5. 2013
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz