Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-01-2005-40

RK-01-2005-40.doc
Číslo materiálu40
Číslo jednacíRK-01-2005-40
NázevZakázka kraje "Zajišťování služeb v oblasti kreativního zpracování publikací kraje"
Zpracoval L. Seidl
Předkládá M. Kalivoda
Počet příloh
Popis problému Odbor sekretariátu hejtmana zrealizoval, v souladu s Pravidly pro zadávání veřejných zakázek a zakázek kraje Vysočina na základě podmínek pro předložení nabídek, seznamu oslovených zájemců a jmenování komise pro posouzení a hodnocení nabídek schválených hejtmanem kraje, soutěž o zakázku kraje na "Zajišťování služeb v oblasti kreativního zpracování publikací kraje".
Návrh řešení Komise podané nabídky zkontrolovala, posoudila a vyhodnotila a ze svého jednání pořídila zápis. Ten tvoří přílohu č. 1 tohoto materiálu. Komise pro posouzení a hodnocení nabídek (dále jen Komise) doporučila zadavateli, aby jako nejvhodnější vyhlásil nabídku uchazeče B.I.G. Prague /Business Information Group/ s. r. o., Opletalova 55, 110 00 Praha 1, která obdržela při hodnocení nejvyšší bodové ohodnocení a umístila se tak na prvním místě. Zadavatel rozhodl dne 25. 11. 2004, že nejvýhodnější nabídkou podanou ve výzvě k předložení nabídky na výše uvedenou zakázku, v souladu s doporučením komise, je nabídka podaná uchazečem B.I.G. Prague /Business Information Group/ s. r. o., Opletalova 55, 110 00 Praha 1. Oznámení zadavatele o výsledku soutěže tvoří přílohu č. 2 tohoto materiálu. Dle Pravidel pro zadávání veřejných zakázek a zakázek kraje Vysočina je o rozhodnutí informována rada kraje na svém zasedání.
Stanoviska Stanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usnesení Rada kraje bere na vědomí rozhodnutí hejtmana kraje o zadání zakázky kraje "Zajišťování služeb v oblasti kreativního zpracování publikací kraje" uchazeči B.I.G. Prague /Business Information Group/ s. r. o., Opletalova 55, 110 00 Praha 1.
Odpovědnost odbor sekretariátu hejtmana
Termín 4. 1. 2005
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz