Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-01-2005-33

RK-01-2005-33.doc  RK-01-2005-33pr1.doc  RK-01-2005-33pr2.doc
Číslo materiálu33
Číslo jednacíRK-01-2005-33
NázevZajištění elektronické komunikace Zastupitelstva kraje Vysočina
Zpracoval P. Pavlinec
Předkládá P. Pavlinec
Počet příloh
Popis problému V souvislosti se začátkem nového volebního období a ustanovením nového zastupitelstva kraje Vysočina je potřeba zefektivnit vzájemnou komunikaci zastupitelů včetně komunikace s krajským úřadem. Jako nejjednodušší řešení se mimo jiné na základě našich zkušeností z minulého volebního období zdá být pořízení jednotného hardwarového i softwarového vybavení pro všechny zastupitele. Vedle komunikace prostřednictvím el. pošty popř. webových stránek kraje plánujeme využít nový systém distribuce podkladových materiálů zastupitelstva. Tento systém bude vyzkoušen v prvním čtvrtletí roku 2005 v podmínkách rady kraje.
Návrh řešení Základem navrhovaného řešení je variantní nabídka na pořízení vybavení, které bude následně zastupitelům poskytnuto na základě smlouvy o užívání movitých (viz. příloha č 1). Předmětem variantní nabídky bude: 1) počítačová sestava, 17" LCD monitor, WinXP, Office2003 2) notebook, WinXP, Office2003 3) pouze konfigurace vlastní techniky popř. licence software Všem zastupitelům bude nabídnuta možnost školení na KrÚ (pracovníci OI, počet termínů dle zájmu z dotazníků) nebo externím školitelem (proplacení faktury max. 1500,- Kč) Celkové náklady projektu odhadujeme maximálně na 1,5 mil Kč (35 tis s DPH na zastupitele). Na nákup sestav a notebooků bude na základě vyhodnocení dotazníků (viz. příloha č. 2) předložených spolu s informativním materiálem na nejbližším zastupitelstvu vypsána zakázka kraje. Instalaci a servis techniky bude zajišťovat ve spolupráci se servisní firmou odbor informatiky KrÚ.
Stanoviska
Návrh usnesení Rada kraje bere na vědomí informaci o zajištění systému elektronické komunikace Zastupitelstva kraje Vysočina.
Odpovědnost odbor informatiky
Termín únor 2005
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz