Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-07-2013-22

RK-07-2013-22.doc  RK-07-2013-22pr01.doc
Číslo materiálu22
Číslo jednacíRK-07-2013-22
NázevNávrh organizačního řádu Krajské správy a údržby silnic Vysočiny, příspěvkové organizace
Zpracoval P. Bartoš
Předkládá H. Strnadová
Počet příloh
Popis problémuDne 20. února 2013 předložil ředitel Krajské správy a údržby silnic Vysočiny, příspěvkové organizace (dále jen KSÚSV) návrh nového organizačního řádu. Důvodem navrhovaných změn je zefektivnění chodu organizace.
Cílem změny je optimalizace počtu THP pracovníků a sjednocení obsazení jednotlivých okresních pracovišť technicko-správních oddělení (dále jen TSO). Činnosti oddělení jednotné datové základny budou rozloženy na jednotlivé TSO a útvar obchodní. Činnost krajského inspektora silnic a mostů bude zajištěna oddělením technickým.
Původní Oddělení projektové přípravy na technicko-správním útvaru (dále jen TSÚ) se přejmenovává na Oddělení technické a přesouvají se do něj z TSO 2 pozice Referent přípravy a realizace staveb . Zbývající 3 pozice Referent přípravy a realizace staveb se ruší bez náhrady. Referenti přípravy a realizace staveb budou působit v rámci celého Kraje Vysočina.
V rámci obchodního útvaru se navrhuje zrušení oddělení prodeje a rozvoje. Činnosti převezme oddělení obchodní a veřejných zakázek. Referentka oddělení prodeje a rozvoje se převede na referentku oddělení obchodní a veřejných zakázek. Počet pracovníků obchodního útvaru se navyšovat nebude.
Návrh řešení Dle ustanovení § 59 odst. 1 písm. i) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích předkládá odbor dopravy a silničního hospodářství na základě návrhu ředitele KSÚSV návrh organizačního řádu KSÚSV a doporučuje radě kraje vydat organizační řád dle materiálu RK-07-2013-22, př. 1.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
vydává
Organizační řád Krajské správy a údržby silnic Vysočiny, příspěvkové organizace, dle materiálu RK-07-2013-22, př. 1.
Odpovědnost odbor dopravy a silničního hospodářství a ředitel Krajské správy a údržby silnic Vysočiny, příspěvkové organizace
Termín 31. 3. 2013
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz