Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-05-2013-85

RK-05-2013-85.doc  RK-05-2013-85pr01.doc
Číslo materiálu85
Číslo jednacíRK-05-2013-85
NázevNávrh na uzavření Smlouvy o zajištění správy rozestavěné stavby Domov důchodců Ždírec - Přístavba k Domovu důchodců Ždírec
Zpracoval Z. Berka
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina je investorem stavby Domov důchodců Ždírec - Přístavba k Domovu důchodců Ždírec . V současnosti je stavba dokončena a je třeba po jejím převzetí od zhotovitele zajistit ostrahu rozestavěné stavby a připravit stavbu k jejímu trvalému užívání.
Návrh řešení K zajištění nezbytných úkonů spojených s uvedením stavby do provozu v období mezi převzetím stavby od zhotovitele do zakončení kolaudačního řízení a vložení stavby do hospodaření příspěvkové organizace navrhuje odbor majetkový uzavřít Smlouvu o zajištění správy rozestavěné stavby Domov důchodců Ždírec - Přístavba k Domovu důchodců Ždírec s budoucím uživatelem Domovem důchodců Ždírec, příspěvkovou organizací.
Tato smlouva zmocňuje budoucího uživatele stavby, Domove důchodců Ždírec, p. o. k zajištění všech nutných podmínek potřebných k reálnému provozu stavby pro účely činnosti příspěvkové organizace.
StanoviskaOdbor sociálních věcí souhlasí s navrhovaným řešením.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
uzavřít Smlouvu o zajištění správy rozestavěné stavby Domov důchodců Ždírec - Přístavba k Domovu důchodců Ždírec dle materiálu RK-05-2013-85, př. 1.
Odpovědnost majetkový
Termín 6. 2. 2013
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz