Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-04-2013-03

RK-04-2013-03.doc
Číslo materiálu03
Číslo jednacíRK-04-2013-03
NázevNominace člena pro výběrovou komisi Programu specifického vzdělávání pracovníků - EDUCA
Zpracoval J. Hadravová
Předkládá I. Fryšová
Počet příloh
Popis problémuJedná se o nominaci člena a náhradníka za Kraj Vysočina do výběrové komise Programu specifického vzdělávání pracovníků - EDUCA, který MPO ČR ve spolupráci s Ministerstvem práce a sociálních věcí (dále jen MPSV ČR ) realizuje v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost (dále jen OP LZZ ). Program je zaměřený na zvýšení kvalifikační úrovně, profesních dovedností a znalostí zaměstnanců a zaměstnavatelů a jeho cílem je přispět ke zvýšení konkurenceschopnosti podnikatelských subjektů ve vybraných oborech. Výběrová komise Programu specifického vzdělávání pracovníků - EDUCA projednává jednotlivé žádostí o finanční podporu v rámci příslušné oblasti podpory a daného globálního grantu, které prošly věcným hodnocením, dále sestavuje seznam projektů doporučených k financování, má pravomoc nedoporučit projekty k podpoře a sestavuje zásobník projektů. Na činnosti výběrové komise pro výběr projektů se kromě zástupců ministerstva z důvodů objektivity budou podílet i zástupci regionálních orgánů, sociálních partnerů a nezávislých odborníků.
Návrh řešení Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu Kraje Vysočina navrhuje Radě kraje nominovat Janu Hadravovou, vedoucí oddělení grantových programů, jako členku výběrové komise Programu specifického vzdělávání pracovníků - EDUCA a Janu Böhmovou - úřednici na úseku grantových programů se zaměřením na administraci grantových programů jako náhradnici výběrové komise Programu specifického vzdělávání pracovníků - EDUCA.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
nominuje
Janu Hadravovou jako členku výběrové komise Programu specifického vzdělávání pracovníků - EDUCA za Kraj Vysočina a Janu Böhmovou jako náhradnici výběrové komise Programu specifického vzdělávání pracovníků - EDUCA za Kraj Vysočina.
Odpovědnost ORR
Termín 31. 1. 2013
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz