Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-40-2012-20

RK-40-2012-20.doc
Číslo materiálu20
Číslo jednacíRK-40-2012-20
NázevNávrh na zařazení nové akce Muzeum Vysočiny Pelhřimov - Hrad Kámen, oprava kanalizace do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M3
Zpracoval J. Lukáš
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce do rozpočtu kraje do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M3.
V areálu hradu je vnitřní ležatá kanalizace již delší dobu ve špatném stavu. V dohledné době by měla proběhnout revitalizace objektu bývalého pivovaru. Je potřeba provést novou kanalizační přípojku k prostorám budoucího revitalizovaného pivovaru a opravit stávající rozvody ležaté kanalizace (vesměs prorostlé kořeny okolních stromů) i stávající jímku splaškové kanalizace.
Návrh řešení OM navrhuje zařadit akci Muzeum Vysočiny Pelhřimov - Hrad Kámen, oprava kanalizace do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M3 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v kulturních organizacích s tím, že finanční krytí v rozsahu na zpracování projektové dokumentace stavby včetně realizace je navrhováno řešit v rámci kapitoly Nemovitý majetek, změnou rozpisu rozpočtu přílohy M3 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v kulturních organizacích.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Muzeum Vysočiny Pelhřimov - Hrad Kámen, oprava kanalizace do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M3 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v kulturních organizacích.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín 31. prosinec 2012
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz