Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-31-2012-05

RK-31-2012-05.doc
Číslo materiálu05
Číslo jednacíRK-31-2012-05
NázevNávrh na zařazení nové akce ÚSP Křižanov - Havárie kanalizace do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7
Zpracoval S. Fejt
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce do rozpočtu kraje, kapitoly Nemovitý majetek.
Na základě propadající se vozovky před budovou Ústavu sociální péče v Křižanově OM zajistil kamerový průzkum kanalizačního potrubí. Výsledek průzkumu ukázal na rozpadlé části kanalizace a místa, kde dochází k zatékání mimo kanalizaci. Důvodem rozpadu potrubí je stáří kanalizačního potrubí a použití nevhodných materiálů v minulosti. Celkový stav vyžaduje výměnu vadných trub mezi šachtami a neodkladné řešení této havárie.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje zařazení nové akce ÚSP Křižanov - Havárie kanalizace do rozpočtu Kraje Vysočina, kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích. Realizace stavebních prací bude kryta z kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích. Pro rychlé řešení vzniklé havárie a po provedených kamerových průzkumech byla v režimu přímého zadání veřejné zakázky vyzvána firma - ZTG s. r. o., Maršovice 92, 59231 Nové Město na Moravě, která tento problém řeší. Firma předložila oceněný položkový rozpočet v cenové úrovni RTS Brno. Předpokládaná cena je 228 tis. Kč včetně DPH.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci ÚSP Křižanov - Havárie kanalizace do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín září 2012
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz