Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-30-2012-30

RK-30-2012-30.doc  RK-30-2012-30pr01.doc
Číslo materiálu30
Číslo jednacíRK-30-2012-30
NázevSmlouva o užívání modulu Profil zadavatele Kraje Vysočina pro příspěvkové organizace Kraje Vysočina
Zpracoval V. Kotrbová
Předkládá D. Buřičová, P. Pavlinec
Počet příloh
Popis problémuJedná se o rozhodnutí o uzavření smlouvy o užívání Profilu zadavatele Kraje Vysočina pro příspěvkové organizace zřizované Krajem Vysočina.
Profil zadavatele Kraje Vysočina prochází v současné době procesem certifikace dle vyhlášky č. 9/2011 Sb., kterou se stanoví podrobnější podmínky týkající se elektronických nástrojů a úkonů činěných elektronicky při zadávání veřejných zakázek a podrobností týkajících se certifikátu shody.
Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, ukládá veřejným zadavatelům povinnost zveřejňovat některé informace na profilu zadavatele. Náležitosti profilu zadavatele stanoví vyhláška č. 133/2012 Sb., o uveřejňování vyhlášení pro účely zákona o veřejných zakázkách a náležitostech profilu zadavatele.
Vzhledem k tomu, že téměř všechny příspěvkové organizace zřizované Krajem Vysočina užívají jako profil elektronický nástroj Kraje Vysočina - Profil zadavatele Kraje Vysočina, je třeba zakotvit užívací práva příspěvkových organizací k tomuto nástroji smluvně.
Ve smlouvě je zároveň upraveno nakládání s osobními údaji v evidenci smluv na Portále příspěvkových organizací Kraje Vysočina.
Návrh řešení Odbor informatiky Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen OI ) a Odbor analýz a podpory řízení Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen OAPŘ ) doporučují Radě Kraje Vysočina schválit vzorovou Smlouvu o užívání modulu Profil zadavatele Kraje Vysočina, dle materiálu RK-30-2012-30, př. 1 a uložit OI a OAPŘ zajistit uzavření smluv s jednotlivými příspěvkovými organizacemi zřizovanými Krajem Vysočina.
Dle ustanovení § 59 odst. 3 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení) ve znění pozdějších předpisů, rada kraje zabezpečuje rozhodování v ostatních záležitostech patřících do samostatné působnosti kraje, pokud nejsou vyhrazeny zastupitelstvu nebo pokud si je zastupitelstvo nevyhradilo.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
vzorovou Smlouvu o užívání modulu Profil zadavatele Kraje Vysočina, pro příspěvkové organizace Kraje Vysočina dle materiálu RK-30-2012-30, př. 1;
ukládá
odboru informatiky a odbor analýz a podpory řízení zajistit uzavření smluv s jednotlivými příspěvkovými organizacemi zřizovanými Krajem Vysočina.
Odpovědnost OI, OAPŘ
Termín 31. 12. 2012
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz