Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-27-2012-84

RK-27-2012-84.doc
Číslo materiálu84
Číslo jednacíRK-27-2012-84
NázevNominace zástupců Kraje Vysočina do Euroregionu Donau-Moldau
Zpracoval P. Tlustoš
Předkládá I. Fryšová
Počet příloh
Popis problémuJedná se o nominaci zástupců Kraje Vysočina do jednotlivých pracovních úrovní Euroregionu Donau-Moldau.

Dne 26. 6. 2012 rozhodlo zastupitelstvo kraje usnesením č. 0343/04/2012/ZK ( Zastupitelstvo kraje rozhoduje o uzavření mezinárodní spolupráce v rámci Euroregionu Dunaj Vltava dle materiálu ZK-04-2012-78, př. 2. ) o uzavření mezinárodní spolupráce s názvem Euroregion Donau - Moldau. Dne 30. 6. 2012 byl zástupcem kraje podepsán v rakouském Linci příslušný dokument, který zakotvuje konkrétní úrovně spolupráce; prezidium složené z politických zástupců jednotlivých zúčastněných regionů a trilaterální koordinační grémium složené z řad úředníků jednotlivých zúčastněných regionů, které připravuje věcné podklady pro jednání a rozhodování politického grémia.
V současné době je tedy nezbytné nominovat zástupce Kraje Vysočina do jednotlivých úrovní Euroregionu Donau - Moldau.
Návrh řešení Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu Kraje Vysočina (dále jen ORR ) navrhuje radě kraje nominovat .......................... zástupcem Kraje Vysočina v grémiu Euroregionu Donau - Moldau a .................... jeho náhradníkem, doc. RNDr. Ivetu Fryšovou, Ph. D. zástupcem Kraje Vysočina v trilaterálním koordinačním grémiu Euroregionu Donau - Moldau a Mgr. Petra Tlustoše jejím náhradníkem.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
nominuje
* ................................ jako zástupce Kraje Vysočina do gremia Euroregionu Donau - Moldau a ................................ jeho náhradníkem;
* doc. RNDr. Ivetu Fryšovou, Ph. D. jako zástupce Kraje Vysočina do trilaterálního koordinačního grémia Euroregionu Donau - Moldau a Mgr. Petra Tlustoše jejím náhradníkem.
Odpovědnost ORR
Termín 24. 7. 2012
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz