Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-26-2012-83

RK-26-2012-83.doc
Číslo materiálu83
Číslo jednacíRK-26-2012-83
NázevNávrh na zařazení nové akce Česká zemědělská akademie v Humpolci, střední škola - Oprava hydroizolací do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1
Zpracoval J. Lukáš
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce do rozpočtu kraje do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1.
V loňském roce byla zařazena do rozpočtu kraje v kapitole Nemovitý majetek, příloze M1 Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství stavební akce Česká zemědělská akademie v Humpolci, střední škola - Oprava hydroizolací . Tuto stavební akci nebylo možné úplně dokončit do konce roku 2011 z důvodů velké vlhkosti některých zdí, které nebylo možno omítnout. V roce 2011 bylo na akci vyčerpáno 3 962 178 Kč. Na akci byl uzavřen dodatek smlouvy o dílo na prodloužení termínu dokončení díla do konce května 2012. Dílo bylo včas a řádně úplně dokončeno a převzato koncem května 2012. Práce provedené v letošním roce jsou v objemu 95 397 Kč. Odbor majetkový opomněl uvést akci jako rozestavěnou a proto není zařazena do rozpočtu letošního roku.
Návrh řešení OM navrhuje zařadit akci Česká zemědělská akademie v Humpolci, střední škola - Oprava hydroizolací , do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství s tím, že finanční krytí je navrhováno řešit v rámci kapitoly Nemovitý majetek, změnou rozpisu rozpočtu přílohy M1.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Česká zemědělská akademie v Humpolci, střední škola - Oprava hydroizolací do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín červenec 2012
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz