Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-20-2012-30

RK-20-2012-30.doc  RK-20-2012-30pr01.doc
Číslo materiálu30
Číslo jednacíRK-20-2012-30
NázevSmlouva o užívání modulu spisové služby pro příspěvkové organizace Kraje Vysočina
Zpracoval T. Mrázková
Předkládá P. Pavlinec
Počet příloh
Popis problémuV roce 2009 uzavřel Kraj Vysočina Smlouvu o dílo agenda Spisová služba pro příspěvkové organizace Kraje Vysočina s firmou Geovap, spol. s r. o. Předmětem plnění dle této smlouvy je dodávka a implementace TAPV CityWare - modulu Spisová služba pro účely poskytování centrální hostované spisové služby pro příspěvkové organizace Kraje Vysočina, tj. jedné centrální instalace hostované spisové služby s jednou instancí databáze, ke které budou mít přístup všechny příspěvkové organizace Kraje Vysočina. Kraj Vysočina je oprávněn na základě této smlouvy mj. užívat licenci SSL na jakékoliv v současnosti známé využití díla na neomezeném počtu klientských instalací pro příspěvkové organizace kraje formou jediné centrální hostované spisové služby. Dále bylo všem provozovatelům hostovaných spisových služeb ze strany MVČR doporučeno smluvně ošetřit problematiku případného zpracování osobních údajů. Z tohoto důvodu je potřeba uzavřít s jednotlivými krajskými příspěvkovými organizacemi Smlouvu o užívání modulu spisové služby.
Návrh řešení Odbor informatiky doporučuje radě kraje schválit vzorovou Smlouvu o užívání modulu spisové služby dle materiálu RK-20-2012-30, př. 1. Dále odbor informatiky zajistí uzavření jednotlivých smluv s organizacemi uvedenými v seznamu, resp. se zájemci o využívání nabízeného modulu spisové služby.
StanoviskaOddělení právní a krajského živnostenského úřadu nemá k návrhu usnesení připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
vzorovou smlouvu o užívání modulu spisové služby pro příspěvkové organizace Kraje Vysočina dle materiálu RK-20-2012-30, př. 1.
Odpovědnost odbor informatiky
Termín 31. 7. 2012
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz