Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-16-2012-10

RK-16-2012-10.doc
Číslo materiálu10
Číslo jednacíRK-16-2012-10
NázevZměna názvu stavební akce uvedené v rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek v příloze M1
Zpracoval S. Fejt
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o změnu názvu stavební akce v návaznosti na upravené zadání předmětu díla projektovou dokumentací. Z charakteru změn, které se na žádost vedení školy dodatečně vložily do projektové dokumentace, tj. rozšíření plochy venkovního hřiště jde o technické zhodnocení.
V rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství v roce 2012 je zařazená stavební akce Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě - Oprava venkovního hřiště . Předpoklad ukončení díla je v červnu 2012.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje změnit název stavební akce Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě - Oprava venkovního hřiště na Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě - Rekonstrukce venkovního hřiště a tím související změnu rozpočtu akce z neinvestičních výdajů na výdaje investiční.
StanoviskaOdbor ekonomický nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
změnu názvu akce uvedené v rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství z názvu Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě - Oprava venkovního hřiště na nový název Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě - Rekonstrukce venkovního hřiště .
Odpovědnost odbor majetkový
Termín duben 2012
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz