Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-14-2012-33

RK-14-2012-33.doc
Číslo materiálu33
Číslo jednacíRK-14-2012-33
NázevZařazení nové akce Domov důchodců Ždírec - sadové úpravy do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7 - návrh na provedení rozpočtového opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek
Zpracoval E. Jozífek
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o zařazení nové akce do rozpočtu kraje, která řeší sadové úpravy na dvoře domova důchodců ve Ždírci.
Kraj Vysočina zřizuje Domov důchodců ve Ždírci. V minulém roce zde proběhla kompletní rekonstrukce stávajícího objektu domova důchodců. Vzhledem k tomu, že akce byla spolufinancována z prostředků MPSV nebylo možné zařadit sadové úpravy do rekonstrukčních prací. Sadové úpravy jsou neinvestičním nákladem a nesplňují parametry programu MPSV. Předmětem řešení by měly být sadové úpravy, veřejné osvětlení, komunikační plochy a altán.
OSV zadal rozsah řešení formou studie, která bude po odsouhlasení podkladem pro zpracování projektové dokumentace v úrovni zadávací dokumentace veřejné zakázky. Předpokládané náklady jsou odhadovány na 1 500 000 Kč.
Návrh řešení Návrh usnesení předpokládá rozhodnout zařadit novou akci Domov důchodců Ždírec - sadové úpravy do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích.
Návrh předpokládá schválení rozpočtového opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek, spočívající ve snížení přílohy M8 - Investice v sociálních věcech (akce Domov důchodců Ždírec - přístavba k Domovu důchodců Ždírec) o částku 1 500 000 Kč při současném zvýšení přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích o stejnou částku.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky k navrhovanému rozpočtovému opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Domov důchodců Ždírec - sadové úpravy do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích;
schvaluje
rozpočtové opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek spočívající ve zvýšení přílohy M7 -Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích o částku 1 500 000 Kč při současném snížení přílohy M8 - Investice v sociálních věcech o částku 1 500 000 Kč.
Odpovědnost odbor majetkový, ekonomický odbor
Termín 30. 4. 2012
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz