Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-14-2012-28

RK-14-2012-28.doc  RK-14-2012-28pr01.doc
Číslo materiálu28
Číslo jednacíRK-14-2012-28
NázevNávrh na uzavření Smlouvy o zajištění správy rozestavěné stavby Zdravotnická záchranná služba kraje Vysočina - Třebíč
Zpracoval J. Krejčí
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuKraj Vysočina je dle usnesení RK 0489/11/2011 investorem stavby Zdravotnická záchranná služba kraje Vysočina - výjezdové stanoviště Třebíč . V současnosti je stavba před dokončením a je třeba před jejím převzetím od zhotovitele připravit připojení na energie podepsáním smluv o dodávce, připravit smlouvy o pojištění majetku, po převzetí zajistit ostrahu rozestavěné stavby a připravit stavbu k jejímu trvalému užívání.
Návrh řešení K zajištění nezbytných úkonů spojených s uvedením stavby do provozu v období mezi převzetím stavby od zhotovitele do zakončení kolaudačního řízení a vložení stavby do hospodaření příspěvkové organizace navrhuje odbor majetkový uzavřít Smlouvu o zajištění správy rozestavěné stavby Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina - výjezdové stanoviště Třebíč s budoucím uživatelem Zdravotnickou záchrannou službu Kraje Vysočina, příspěvkovou organizací.
Tato smlouva zmocňuje budoucího uživatele stavby, Zdravotnickou záchrannou službu Kraje Vysočina, příspěvkovou organizaci, k zajištění všech nutných podmínek potřebných k reálnému provozu stavby pro účely činnosti příspěvkové organizace.
StanoviskaOdbor zdravotnictví souhlasí s navrhovaným řešením.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
uzavřít Smlouvu o zajištění správy rozestavěné stavby Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina - výjezdové stanoviště Třebíč mezi Krajem Vysočina na straně investora a vlastníka stavby a Zdravotnickou záchrannou službou kraje Vysočina na straně správce dle materiálu RK-14-2012-28, př. 1.
Odpovědnost majetkový
Termín 30. 4. 2012
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz