Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-14-2012-25

RK-14-2012-25.doc
Číslo materiálu25
Číslo jednacíRK-14-2012-25
NázevNávrh na zařazení nové akce Domov bez zámku - statická sanace do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7
Zpracoval E. Pausarová
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuJedná se o návrh na zařazení nové akce do rozpočtu kraje, kapitoly Nemovitý majetek.
Kraj Vysočina je vlastníkem pozemku p.č. st. 13 v k. ú. Náměšť nad Oslavou a nemovitosti Vítězslava Nezvala 115, Náměšť nad Oslavou. Tyto nemovitosti byly pořízeny za účelem realizace projektu Transformace Domova bez zámku (dříve ÚSP Jinošov). Na tomto pozemku byl zbourán původní objekt a probíhá realizace akce Transformace ÚSP Jinošov I. - Centrum denních aktivit a zázemí pro management, Náměšť nad Oslavou na ul. V. Nezvala. V souvislosti s demolicí a výstavbou vyvstala vynucená oprava spočívající ve stavební úpravě a statickém zajištění stavebních konstrukcí k sousednímu objektu.
Návrh řešení Odbor majetkový navrhuje zařazení nové akce Domov bez zámku - statická sanace do rozpočtu Kraje Vysočina, kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích. Dokončení vynucené akce se předpokládá do konce června 2012.
Finanční krytí realizace prací navrhuje OM v rámci kapitoly Nemovitý majetek, změnou rozpisu rozpočtu přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích. Celkové náklady akce nepřekročí 150 000 Kč s DPH.
StanoviskaOSV nemá připomínky k zařazení nové akce do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7.
Odbor ekonomický nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
zařadit novou akci Domov bez zámku - statická sanace do kapitoly Nemovitý majetek, přílohy M7 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v sociálních organizacích.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín duben 2012
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz