Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-12-2012-09

RK-12-2012-09.doc
Číslo materiálu09
Číslo jednacíRK-12-2012-09
NázevNávrh na provedení rozpočtového opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek - změna z přílohy M 3 do přílohy M 1
Zpracoval H. Javůrková
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuSchválený Rozpočet Kraje Vysočina na rok 2012 zahrnuje na kapitole Nemovitý majetek, přílohy M1 až M9, ve kterých jsou rozepsány jednotlivé akce.
V průběhu realizace během roku dochází u vyjmenovaných akcí ke změnám ve výši částek rozepsaných na jednotlivé akce v důsledku zpřesňování rozsahu prováděných prací podle zpracovaných projektových řešení, výsledků výběrových řízení, konkrétních zjištění při realizaci, případně i zjištěných více prací a rozšíření předmětu díla.
Příloha M3 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v kulturních organizacích bude ponížena o částku 800 tis. Kč z akce Muzeum Vysočiny Jihlava - Roštejn - rekonstrukce bufetu a elektroinstalace . Naopak u školní akce OA a JŠ s právem státní jazykové zkoušky Jihlava - rekonstrukce elektroinstalace , zařazené v příloze M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství se náklady zvýšily oproti předpokladům rozpočtu a zjištěnému skutečnému stavu. K dokrytí akce je potřebné posílení ve výši 800 tis. Kč.
Návrh řešení Návrh předpokládá schválení rozpočtového opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek, spočívající ve snížení přílohy M3 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v kulturních organizacích o částku 800 tis. Kč při současném zvýšení přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství o částku 800 tis. Kč. Podrobné údaje a bližší vysvětlení k jednotlivým položkám podá odbor majetkový na vyžádání.
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky k navrhovanému rozpočtovému opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
rozpočtové opatření v rámci kapitoly Nemovitý majetek spočívající ve zvýšení přílohy M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství o částku 800 tis. Kč při současném snížení přílohy M3 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy v kulturních organizacích, o částku 800 tis. Kč.
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín březen 2012
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz