Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-38-2011-36

RK-38-2011-36.doc  RK-38-2011-36pr01.pdf
Číslo materiálu36
Číslo jednacíRK-38-2011-36
NázevPřihláška do soutěže o získání Velké ceny cestovního ruchu 2011/2012
Zpracoval L. Hrůza
Předkládá I. Fryšová
Počet příloh
Popis problémuVydavatelství C.O.T. media a Veletrhy Brno v rámci veletrhů GO a Regiontour organizují 5. ročník soutěže Velká cena cestovního ruchu . Smyslem soutěže je zviditelnit výjimečné a vysoce kvalitní počiny v oblasti cestovního ruchu a upozornit na atraktivní novinky či možnosti, které nabízejí. Tím soutěž přispívá ke zkvalitňování služeb v cestovním ruchu České republiky. Oceněným produktům se dostává zajímavé medializace vůči odborné i laické veřejnosti, vítězové se navíc mohou těšit i na plochu pro prezentaci na dalším ročníku veletrhu GO a Regiontour. Benefitem pro účastníky je ale také už samotná zpětná vazba od hodnotitelů. Velká cena cestovního ruchu je prestižním oceněním, mimo jiné i díky vysokému kreditu pořadatelů. V porotě soutěže usedají zástupci institucí činných v cestovním ruchu, členové akademické obce, zástupci profesních asociací, odborníci na reklamu a marketing či specialisté na problematiku rozvoje cestovního ruchu v regionech a zástupci partnerských asociací. V kategorii Nejlepší jednotná kampaň se hodnotí soubor alespoň tří materiálů spojených s jednou kampaní.
Kraj Vysočina realizuje projekt Mediální kampaň turistického regionu Vysočina , který parametry odpovídá pravidlům soutěže. K získání ceny bylo třeba podat přihlášku nejpozději do 15. 11. 2011 s tím, že pořadatel soutěže byl upozorněn na skutečnost, že účast v soutěži musí s konečnou platností schválit Rada Kraje Vysočina. Kopie přihlášky do soutěže je obsahem materiálu RK-38-201-36, př. 1.
Návrh řešení Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu Kraje Vysočina navrhuje Radě Kraje Vysočina rozhodnout o přihlášení projektu Mediální kampaň turistického regionu Vysočina do soutěže o ,,Velkou cenu cestovního ruchu 2011/2012 v kategorii Nejlepší jednotná kampaň.
Dle ustanovení § 59 odst. 3 zákona č 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů), rada zabezpečuje rozhodování v ostatních záležitostech patřících do samostatné působnosti kraje, pokud nejsou vyhrazeny zastupitelstvu nebo pokud si je zastupitelstvo nevyhradilo.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
o přihlášení projektu Mediální kampaň turistického regionu Vysočina do soutěže o Velkou cenu cestovního ruchu 2011/2012 v kategorii Nejlepší jednotná kampaň.
Odpovědnost odbor regionálního rozvoje
Termín 22. 11. 2011
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz