Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-37-2011-55

RK-37-2011-55.doc  RK-37-2011-55pr01.pdf
Číslo materiálu55
Číslo jednacíRK-37-2011-55
NázevProjektový záměr Nemocnice Jihlava, příspěvkové organizace
Zpracoval J. Plotová
Předkládá L. Kettner
Počet příloh
Popis problémuUsnesením 1453/28/2011/RK vzala Rada kraje dne 6. 9. 2011 na vědomí informaci o stavu projektového záměru Nemocnice Jihlava, příspěvkové organizace, Nemocnice Jihlava - organizace podporující politiku rovných příležitostí mužů a žen a soulad rodinného a profesního života .
Rada kraje současně uložila řediteli Nemocnice Jihlava, příspěvkové organizace, předložit odboru zdravotnictví projektovou fiši dle Pravidel rady kraje č. 10/11 ze dne 19. 7. 2011 a odpovědi na otázky spojené s přípravou a realizací projektového záměru. Odboru zdravotnictví a odboru školství, mládeže a sportu, Rada kraje uložila, aby na základě projektové fiše, kterou Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace zpracuje podle Pravidel rady kraje č. 10/11, předložila materiál Radě Kraje Vysočina k rozhodnutí.

Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace (dále jen nemocnice ), dopisem ze dne 17. 10. 2011 dle materiálu RK-37-2011-55, př. 1, odboru zdravotnictví oznámila, že žádost nemocnice o finanční podporu na výše uvedený projekt byla vyřazena z dalšího hodnocení. Nemocnice by chtěla zažádat o finanční podporu na uvedený projekt v roce 2012 s tím, že v dostatečném předstihu budou vyřešeny všechny nejasnosti.
Návrh řešení Odbor zdravotnictví radě kraje navrhuje, aby informaci o vyřazení žádosti Nemocnice Jihlava, příspěvkové organizace, o finanční podporu z operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost vzala na vědomí.
StanoviskaOdbor školství, mládeže a sportu: nemá připomínek k navrhovanému usnesení. OŠMS navrhuje nemocnici zjistit v období přípravy projektové fiše aktuální kapacitní zajištění předškolního vzdělávání na území města Jihlavy.
Návrh usneseníRada kraje
bere na vědomí
informaci o vyřazení o vyřazení žádosti Nemocnice Jihlava, příspěvkové organizace, o finanční podporu z operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost na projekt Nemocnice Jihlava - organizace podporující politiku rovných příležitostí mužů a žen a soulad rodinného a profesního života ;

ukládá
* řediteli Nemocnice Jihlava, příspěvkové organizace, předložit před zpracováním nové žádosti o podporu projektovou fiši dle Pravidel rady kraje č. 10/11 ze dne 19. 7. 2011 a odpovědi na otázky spojené s přípravou a realizací projektového záměru;
* odboru zdravotnictví a odboru školství, mládeže a sportu, aby na základě projektové fiše, kterou Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace zpracuje podle Pravidel rady kraje č. 10/11, předložila materiál Radě Kraje Vysočina k rozhodnutí.
Odpovědnost odbor zdravotnictví, odbor školství, mládeže a sportu, ředitel Nemocnice Jihlava, příspěvkové organizace
Termín průběžně
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz