Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-33-2011-15

RK-33-2011-15.doc  RK-33-2011-15pr01.doc
Číslo materiálu15
Číslo jednacíRK-33-2011-15
NázevNávrh organizačního řádu Krajské správy a údržby silnic Vysočiny, příspěvkové organizace
Zpracoval P. Bartoš
Předkládá H. Strnadová
Počet příloh
Popis problémuDne 29. září 2011 předložil ředitel Krajské správy a údržby silnic Vysočiny, příspěvkové organizace (dále jen KSÚSV) návrh nového organizačního řádu. Navrhované změny jsou z důvodu zefektivnění chodu organizace. Jedná se o útvar obchodní, kam bude převedeno oddělení MTZ.
Cílem změny je sjednocení nákupů a tím dosažení vyšší efektivity při nákupů zboží a služeb. Toto opatření sleduje i zvýšení kvality celého procesu nákupu tj. od výběrového řízení, přes zajištění kupní smlouvy, smlouvy o dílo, objednávek až ke kontrole souladu ceny, termínu a kvality zboží či služeb s těmito podklady.
Dále je v návrhu nového organizačního řádu zapracováno zrušení oddělení podpory a rozvoje v útvaru výrobním. Cílem je rozdělení úkolů na část přípravnou a realizační.
Kdy do přípravy zahrnujeme projektovou přípravu a materiální zabezpečení až do stavu předání staveniště zhotoviteli. Do realizace zahrnujeme vlastní provedení díla a jeho předání objednateli.Oddělení přípravy stavby od realizace a zpětné převzetí prací považujeme za základní kvalitativní posun.
Návrh řešení Dle ustanovení § 59 odst. 1 písm. i) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích a článku 9 zřizovací listiny předkládá odbor dopravy a silničního hospodářství na základě návrhu ředitele KSÚSV návrh organizačního řádu KSÚSV a doporučuje radě kraje schválit organizační řád dle přílohy materiálu RK-33-2011-15, př. 1.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
schvaluje
organizační řád dle materiálu RK-33-2011-15, př. 1 Krajské správy a údržby silnic Vysočiny, příspěvkové organizace.
Odpovědnost odbor dopravy a silničního hospodářství a ředitel Krajské správy a údržby silnic Vysočiny, příspěvkové organizace
Termín 1. 11. 2011
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz