Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-26-2011-59

RK-26-2011-59.doc  RK-26-2011-59pr01.doc  RK-26-2011-59pr02.doc
Číslo materiálu59
Číslo jednacíRK-26-2011-59
NázevVeřejná zakázka o sdružených službách dodávky elektrické energie pro Kraj Vysočina
Zpracoval I. Šmídová, V. Kotrbová, F. Hron, J. Jelínek, M. Skryjová, P. Adam, J. Bína, D. Vichr, I. Fryšová, P. Fiala, V. Kotrbová
Předkládá I. Fryšová
Počet příloh
Popis problémuJedná se o zadání nadlimitní veřejné zakázky na dodávky elektrické energie pro Kraj Vysočina a jeho příspěvkové organizace, kde Kraj Vysočina vystupuje jako centrální zadavatel a jedná i jménem jím zřizovaných příspěvkových organizací.
Na základě Mandátní smlouvy o poskytování komplexního poradenského servisu a spolupráci při vyhledání a doporučení nejvhodnějšího dodavatele elektrické energie ze dne 7. 6. 2011 společnost eCENTRE, a.s. připravila návrh zadávací dokumentace veřejné zakázky viz materiál RK-26-2011-59, př. 1.
Předpokládaná hodnota zakázky odpovídá zadání veřejné zakázky formou otevřeného nadlimitního řízení. Po předběžném posouzení nabídek bude následně provedena e-aukce, která zájemcům umožní nabídnout případně ještě nižší nabídkovou cenu, než v písemné nabídce.
Zadávací řízení bude na základě uzavřené mandátní smlouvy kompletně zajištěno společností eCENTRE, a.s.
Návrh řešení Odbor regionálního rozvoje, Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu, Odbor školství, mládeže a sportu, Odbor dopravy a silničního hospodářství, Odbor sociálních věcí, Odbor zdravotnictví a Oddělení hospodářské správy Krajského úřadu Kraje Vysočina navrhují:
* rozhodnout zahájit zadávací řízení na nadlimitní veřejnou zakázku s názvem Veřejná zakázka o sdružených službách dodávky elektrické energie pro Kraj Vysočina formou nadlimitního otevřeného řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), v souladu se Zadávací dokumentací nadlimitní veřejné zakázky dle materiálu RK-26-2011-59, př. 1, která obsahuje požadavky a podmínky pro zpracování nabídky a obchodní podmínky;
* rozhodnout stanovit, že funkci komise pro otevírání obálek s nabídkami plní hodnotící komise v souladu s § 71 odst. 3 zákona;
* jmenovat hodnotící komisi veřejné zakázky, která bude současně plnit funkci komise pro posouzení kvalifikace, ve složení dle doplněného materiálu RK-26-2011-59, př. 2. Rada kraje jmenovitě určí členy Zastupitelstva Kraje Vysočina a jejich náhradníky.
StanoviskaStanoviska nebyla vyžádána.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
* zahájit zadávací řízení na nadlimitní veřejnou zakázku s názvem Veřejná zakázka o sdružených službách dodávky elektrické energie pro Kraj Vysočina formou otevřeného řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se Zadávací dokumentací veřejné zakázky dle materiálu RK-26-2011-59, př. 1;
* stanovit, že funkci komise pro otevírání obálek s nabídkami plní hodnotící komise v souladu s § 71 odst. 3 zákona;
jmenuje
hodnotící komisi veřejné zakázky s názvem Veřejná zakázka o sdružených službách dodávky elektrické energie pro Kraj Vysočina , kterou současně pověřuje posouzením kvalifikace dle doplněného materiálu RK-26-2011-59, př. 2.
Odpovědnost ORR, OSV, OSMS, ODSH, OZ, OKPPCR, OddHS
Termín 2011- 11- 30
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz