Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Kraj Vysočina - oficiální internetové stránky Kraje Vysočina
Systém informací samosprávy


Detail materiálu pro radu čj. RK-19-2011-14

RK-19-2011-14.doc
Číslo materiálu14
Číslo jednacíRK-19-2011-14
NázevZměna názvu akce zařazené na kapitole Nemovitý majetek v příloze M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství
Zpracoval H. Javůrková
Předkládá P. Kolář
Počet příloh
Popis problémuV rozpočtu kraje Vysočina pro rok 2011 je zařazena na kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství akce SŠ stavební Jihlava - oprava topného systému . Při zpracovávání projektové dokumentace na výše uvedenou akci, bylo zjištěno, že prováděné práce budou mít charakter rekonstrukce - investice.
Návrh řešení Z tohoto důvodu navrhujeme přejmenování akce tak, aby její název odpovídal prováděným pracím.
Návrh usnesení předpokládá přejmenování schválené akce, která je uvedena na kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství z názvu SŠ stavební Jihlava - oprava topného systému na nový název SŠ stavební Jihlava - rekonstrukce topného systému .
StanoviskaEkonomický odbor nemá připomínky.
Návrh usneseníRada kraje
rozhoduje
změnit název akce zařazené v rozpočtu kraje na kapitole Nemovitý majetek, v příloze M1 - Technická zhodnocení a vyjmenované opravy ve školství z názvu SŠ stavební Jihlava - oprava topného systému na nový název SŠ stavební Jihlava - rekonstrukce topného systému .
Odpovědnost odbor majetkový, odbor ekonomický
Termín červen 2011
zpět
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33  Jihlava © 2004 webmaster@kr-vysocina.cz